Zoeken in deze blog

dinsdag 14 april 2020

Verboden voor fietsen???

Tweede paasdag was ik een stuk actiever.....ik begon al vroeg en om 9 uur 's morgens had ik al gestofzuigd en was ik al onder de douche geweest, ik had al een beetje opgeruimd..... nou, dat was al een goed begin, ik ben zo vroeg nooit erg actief! Ik heb het verder nog wel rustig aan gedaan, maar toch later ook nog lekker bezig geweest en 's middags een kleine drie kwartier gewandeld. Ik kwam ook langs winkelcentrum 't Spil.....huh?.... daar is het verboden voor fietsen i.v.m. drukte en corona.......  dat is handig...... het parkeerterrein was altijd al te klein (en voor mij te dichtbij om met de auto te gaan) en lopend....het is niet ver weg, maar toch te ver om met een volle boodschappentas te slepen. Overal is een oplossing voor te vinden, dat weet ik......maar ik vind dit een beetje onlogisch! Gelukkig kan ik nog wel een week of 2 zonder dringende boodschappen.


14 april 2020

Verjaardag Hilde 💙🌸🌹🌷🎵🎺 Van harte Hilde!
Dag van het lachmomentje (dat is elke dag toch?)
Werelddag voor de ziekte van Chagas
BBQ weken.


Quote van de dag: 






6 opmerkingen:

  1. Sommige maatregelen snap ik ook niet maar ze zullen wel ergens goed voor zijn. ☻

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vraag het mij af.... de supermarkt gebruikt nu de plek voor de fietsenrekken oor rekken met plantjes...... misschien hebben zij dit wel bedacht om ruimte te krijgen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Op die toer. Dat doet de Aldi hier ook maar daar is heel veel plek.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Op die fiets ja. Er staan altijd al rekken, maar nu wel erg veel. Heel toevallig! En heel veel mensen zijn thuis, het is de meeste dagen mooi weer en dus wordt er veel in de tuin gewerkt......en wat een mazzel voor die winkel, dankzij een fietsverbod is er extra plaats. Ik kan het mis hebben hoor, maar vind het teveel toeval!

    BeantwoordenVerwijderen