Zoeken in deze blog

dinsdag 21 april 2020

Kapper

We blijven voorlopig nog even opgehokt en de kinderen mogen deels naar de basisschool.

Ik had het verwacht en vind het logisch.... dus ik ga vrolijk verder en wacht de volgende verandering af! Ik snap dat het voor niet iedereen zo eenvoudig is, zoals bijvoorbeeld mensen in de Horeca, maar ik kan mij niet voorstellen dat zij verwachtten dat zij nu al weer open mochten. Slecht voor de economie, maar half Nederland ziek is ook slecht voor de economie en als de andere helft dan dood is is komt het helemaal niet meer goed!

De kapper......het valt nog mee bij mij, alleen de achterkant is een rimboe, daar heb ik wat veel haar en dat wordt een complete kokosmat als het wat langer wordt, maar er zijn groter rampen. Als het weer mag zullen de klanten in de rij staan, dus ik zal niet meteen aan de beurt zijn. Hoeft ook niet..... ik ben voorzichtig als er weer meer dingen mogen, ik kijk liever de kat nog even uit de boom.
Waarschijnlijk wordt het dan weer mijn Purmerendse kapster, want ik denk dat het ov dan nog geen aanrader is, maar dat zien we dan wel weer. Maakt niet uit, ze zijn allebei goed!
Ach, misschien is het dan wel zo lang dat ik een heel ander model kan krijgen......... wie weet hoe leuk dat dan wordt. Hoewel dat korte mij goed bevalt hoor, maar soms is iets anders ook wel leuk. De laatste keer was het al iets anders dan ik gewend was....prima, ik sta altijd open voor iets anders, maar ja....als het kort is is een grote verandering ineens niet mogelijk.....bij lang haar kan je het ineens laten kortwieken, een groot verschil, maar langwieken gaat niet. 😂✂





22 april 2020
Landelijke zaaidag
Internationale dag voor moeder aarde
Dag van de milieufilosofie
Dag van de aarde

Quote van de dag:




4 opmerkingen: