Zoeken in deze blog

woensdag 29 april 2020

Muizenissen

Ik was denk ik een jaar of 5, mijn vader had voor mij een slaapkamer gemaakt op zolder en op een nacht hoorde ik de muizen achter het wandje bij mijn bed...... echt bang voor muizen was ik niet, maar ook geen held en muizen op mijn bed of over mijn gezicht vond ik niet zo'n goed idee. Ik trok de deken helemaal over mijn hoofd..... en viel in slaap.
De volgende ochtend werd ik wakker, de zon scheen door het zolderraam en ik lag nog steeds met mijn hoofd onder die deken....... een gewatteerde deken met paarse bloemen.
Ik zag dat er allemaal muizen op mijn bed zaten.....het zat vol! Jakkes.....daar had ik toch echt geen zin in....ik bleef nog even liggen, maar de muizen bleven ook zitten waar ze zaten......dan toch maar eruit....ik gooide de deken opzij en sprong uit bed......verbaasd keek ik naar mijn bed.......geen muis te zien! Ik snapte er niks van.....ik keek nog eens en ineens snapte ik het...... doordat het zo licht was zag ik de bloemen door de deken heen! 😂.  Niet alles is wat het lijkt!

🐁🐀🐁🐀🐁🐀🐁

Woensdag 29 april:
Dag van de rits
Dag van de immunologie
Wereld wensdag
Dag van de dans

Quote van de dag:



5 opmerkingen:

  1. Maar dit kwam er heel dichtbij. 😁😁

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maar serieus, lag je echt naar de muizen te luisteren?? Ik weet dat ze je niets doen maar ik zou het eng vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hoort ze gewoon, 's nachts kunnen ze best lawaaierig zijn..... alsof ze met een grote groep aan het rennen zijn. Dat wandje was van doek met behang erover.....dat was nou niet bepaald geluidwerend.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ach Ans een muis is slechts een muis en erg klein. Toen wij nog op de Bokelcamp woonden nam onze huispoes James regelmatig muizen mee naar huis. Wij zetten toen muis vriendelijke vallen. Ian vertelde dit aan z'n vrienden en een van hen had belangstelling, die muizen had hij nodig om de meiden op school bang te maken. Regelmatig klonk de kreet "Ian, heb je nog muizen"

    BeantwoordenVerwijderen