Zoeken in deze blog

dinsdag 28 april 2020

Leve de koning

Koningsdag maar dan anders. Toch maar om 10 uur op mijn sax het Wilhelmus meegespeeld met o.a. het concertgebouworkest 😂...dat ik dat nog mag meemaken
🎵🎶🎷🎹🎺🎻


Wel zachtjes, want ik vind 10 uur 's morgens wat vroeg om te spelen en ik wilde geen buren laten schrikken. 😂




Ik was niet de enige van de kapel......dit is het betere werk....op accordeon! Ik zat binnen (kon het niet uitprinten zonder werkende printer en mijn scherm zie ik buiten niet veel op)....maar zo kon ik wel wel keurig gelijk zijn met de t.v.


Ondertussen heb ik meer filmpjes gezien van zangers en muzikanten die ik ken...leuk! 



Even later buiten gezocht naar iets dat iemand mogelijk in mijn straat verloren had.....even snel kleding aangetrokken, ik had na het douchen zolang een oranje nachthempie aangedaan en daar wilde ik niet mee naar buiten....maar of mijn snelle keus voor iets anders nou zoveel beter was waag ik te betwijfelen.....nou ja..jammer dan.....een buurvrouw zocht mee en ging op haar knieën om onder de auto's te kijken..... niet gevonden, maar het kan ook ergens anders verloren zijn (het is ondertussen weer terecht). Buurvrouw bood gelijk aan om evt. boodschappen bij Deen mee te nemen, ze gaat toch regelmatig. .....top! Ik heb meerdere mensen die het willen doen....dat is mooi.....  ik zal het misschien niet nodig hebben, maar het is wel handig dat er meer zijn.
Ik heb niet zoveel nodig en eens in de 3 weken zelf een keertje kijken is dan ook wel fijn (en dat kan gelukkig, ik ga alleen als het rustig is), maar ik kan ook niet fit zijn waardoor ik liever thuis blijf......of ik heb maar 1 dingetje nodig,....... of wat dan ook..... ik wist wel dat ik het haar kon vragen als het nodig was (ik woon in een behulpzaam buurtje), maar als het aangeboden wordt is het wel zo prettig.  Er zijn meerdere mensen in mijn eigen straat die willen helpen en dat is helemaal top!
Van het aanbod word ik al blij! Echt...er zijn zat lieve mensen.....de wereld is niet zo slecht!

De bakker was om 10 uur al door zijn Tompoucen heen...... ik had ze niet gehaald.....dat was mij even teveel suiker, maar ik mocht van mijzelf wel een kop koffie met slagroom en een bonbonnetje......








leve de koning! 😂👑 .....en later mocht ik een mini-ijsje .... wat een feest!

Verder een beetje niks en van alles.......een echte koningsdag wilde het niet worden, maar dat is eigenlijk wel logisch.
Toch is het raar.....eindelijk een keer prachtig weer op koningsdag en nu mochten we niks doen 😂


Dinsdag 28 april:

Dag voor veiligheid en gezondheid op het werk
Gedenkdag voor arbeidsslachtoffers

Quote van de dag:








2 opmerkingen:

  1. Jij hebt de ware Oranje-geest.🤴 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, ik wilde het toch een beetje feestelijk maken, maar het lukte niet helemaal....'s morgens nog wel een beetje, maar daarna was het over en was het een dag zoals de laatste tijd alle andere dagen zijn!

    BeantwoordenVerwijderen