Zoeken in deze blog

zaterdag 23 mei 2020

Kijk verder op onze site...

ik hoor het regelmatig, verder kijken op de site of app. De app is voor mij niet de handigste optie, mijn foon kan niet al die apps aan...... de belangrijkste dingen staan er op, maar als ik er meer op doe loop ik de kans dat hij tergend traag wordt....het is maar een eenvoudige smartphone die doet waar ik hem voor kocht, maar meer mag ik niet verlangen (en daar was de prijs ook naar!)
De site is geen probleem, maar ik vind het niet leuk! Als ik tv kijk wil ik tv kijken en niet mijn laptop pakken om verder te kijken.
Omdat ik van tevoren niet weet dat dat gezegd gaat worden kijk ik ergens naar waar dus geen slot aan zit.... tenzij ik mijn laptop pak.
Ik denk dat ik het minder storend zou vinden als ze aan het eind van een programma wat kijktips hebben die we op de site of app kunnen zien......dan weet je meteen dat je niet verder kan kijken zonder andere apparatuur. Het kan dan ook een aanvulling zijn op iets dat ze eerder lieten zien.
Het komt misschien op hetzelfde neer, maar als het als kijktip wordt gebracht voelt het meer als service en zoals het nu vaak gaat als een ergenis.... mijn nieuwsgierigheid is gewekt en ik verwachtte alles te zien en dat komt dan niet.....tenzij ik zelf handel....maar als ik dat meteen doe mis ik de rest van het programma!
Ondanks dat mijn laptop meestal paraat staat vind ik zoals het nu meestal gaat niet leuk!
Als kijktips aan het eind een vaste gewoonte is dan noteer ik misschien wel wat ik evt. wil zien.....dan reken ik erop. Ik snap dan ze wel eens meer willen laten zien dan er tijd is.... maar berichten die ineens stoppen zonder dat ik dat verwachtte vind ik een beetje irritant! Geen grote ergernis, het kost mij echt mijn nachtrust niet, maar toch.....
Ben ik de enige die er zo over denkt?



Zaterdag 23 mei 2020

Schildpaddendag
Dag om obstetrische fistels te beëindigen
Europese dag tegen straffeloosheid
Week Nederlandse missionaris
Muzikantendag
The Belgian pride parade



Quote van de dag:



2 opmerkingen:

  1. Irritant, ja,beetje opdringerig.
    Ik zie het als een vorm van reclame maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, is het ook eigenlijk....maar ik zou het minder storend vinden als aan het eind van het programma zoiets gezegd werd: "En dan nu onze kijktips voor de computer" (of zoiets) dan kunnen ze daarna nog meer kwijt en evt. ook van andere sites. Als dat een vaste gewoonte is dan weet ik dat gewoon....nu is het vaak zo onverwachts...zit ik er net lekker in en dan stopt het.

    BeantwoordenVerwijderen