Zoeken in deze blog

maandag 11 mei 2020

Moederdag

Het was een stille moederdag...... het is niet anders!
Edwin liet wel wat van zich horen, hij liet het niet helemaal voorbij gaan, maar het was even anders dan anders.  Geen drama hoor, het is altijd heel gezellig, maar ik heb liever dat ze zich aan de regels houden. Er komen echt wel weer betere tijden! Het kan wel even duren, maar ach.....des te mooier is het als ik ze dan weer zie. Ze wonen te ver weg om even langs te rijden om elkaar op afstand, achter het raam even te zien.....zoiets is prima als je dicht bij elkaar woont, maar niet als je half Nederland door moet rijden. En via chat is er wel contact....prima toch? Ik weet dat het daar goed gaat, dat is het belangrijkste. Een teken van leven is voldoende zolang het virus blijft pesten! Ooit is het gevaar zo klein dat alles weer gewoon wordt, dat we weer gewoon bij elkaar komen, feest vieren met z'n allen.
Ik beloof nu alvast dat we dan lekker wat nemen op een terrasje en ik trakteer! 


Kerst 2018


Ik had al eerder gezegd dat we waarschijnlijk Pasen, Pinksteren en Kerst ineen vieren en dan ook gelijk maar even onze verjaardagen erbij (Geurtje in augustus, ik in oktober, Edwin en Wesley in november) en alle mogelijke andere feesten!




De kans dat dat echt gaat gebeuren wordt steeds groter en ach, als het dit jaar niet is misschien dan volgend jaar wel...... extra groot feest 😂🌻🌼🍺🍷🎅🎈🎄🎂
Ik had ook al eerder bedacht dat de Sint-intocht misschien niet door kon gaan, ik heb ondertussen al gehoord dat dat zomaar eens zou kunnen.... dat brengt te grote groepen op de been. Ik schreef in maart al dat ze dan maar een oude intocht op tv moeten uitzenden.

Mijn laatste knuffel had ik op 4 maart toen ik een jarige feliciteerde......we vonden toen dat het nog kon, een dag eerder bij de huisarts werden al geen handen meer gegeven (nou ja, dat was het plan, maar uit gewoonte gebeurde het toch!).
Op 8 maart stond ik nog op een rommelmarkt en op 10 maart was de laatste muziekrepetitie..... ik was die avond koortsig, dus bleef thuis, maar wist toen nog niet dat dat voorlopig de laatste zou zijn.

Zondagmiddag weer lekker gewandeld, pas om een uur of 4 en het was flink kouder geworden. Ik dacht dat het nog wel zonder jas kon.....nou, nog net....... de wind was behoorlijk koud en ging steeds steviger waaien.  Daarna werd het snel donkerder en naar ik aanneem kouder.  Ach.....we hebben lang mooi weer gehad, nu is het even minder. 


Maandag 11 mei 2020:

IJsheiligen dag 1(Sint Mamertus)
Nationale offline dag
Week van de slager
Nationale vogelweek.

Quote van de dag: 




2 opmerkingen:

  1. Een mooie feestkaart. :-)
    Hier was zoon met vriendin, telefoon van andere zoon. Het is lief, en een stukje taart gaat er altijd in.
    Na tijden komen weer tijden, daar houden we ons maar aan vast.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Precies, ooit wordt het beter, we moeten er even doorheen en dat lukt prima. We kunnen wel moeilijk doen, maar als je alleen denkt aan wat er niet kan wordt het steeds lastiger. Er is nog veel dat wel kan en mag..... natuurlijk zijn er mensen die het moeilijker hebben, maar voor mij is het goed te doen.
    Taart is altijd lekker! Gezellig dat je toch nog 1 zoon op visite had!
    Ja...... door corona zullen we alles op 1 dag moeten vieren hihihi

    BeantwoordenVerwijderen