Zoeken in deze blog

vrijdag 22 mei 2020

Visite

Voor het eerst sinds begin maart had ik weer visite. Edwin en Geurtje had ik begin februari voor het laatst gezien en nu kwamen ze weer eens langs. Eigenlijk zou Wesley ook mee, maar drie in een auto die niet allemaal op hetzelfde adres wonen.....dat mag niet! De boete is fors, maar dan ook nog kans op een strafblad.....nee, geen goed idee! Wesley was vandaag bij zijn vader, dus dat was dan een logische dag om zonder hem te vertrekken. Edwin en Geurtje wonen ook niet op één adres, maar dat mag dan weer wel (2 personen)
De honden waren ook mee, Geurtje maakte onderweg een paar foto's en het lijkt alsof kleine Laila haar best doen om ook steeds op de foto te komen 😄🐕 ...... de grote Dinar vind het allemaal wel goed, die hoeft niet zo nodig met zijn snuit vereeuwigd te worden.....heel per ongeluk staat hij er even op, maar hij kijkt echt niet in de lens.

 Wrafff....ben ik in beeld? 

 woef.....joehoe.....sta ik er weer op?


Ik zei eerder al dat we aan het eind van het jaar waarschijnlijk alle feestdagen tegelijk vieren, maar Moederdag en Pasen kunnen we alvast doorstrepen.....ze kwamen met veel cadeaus die volgens mij voor Moederdag en Pasen bedoeld waren. Dat was dus echt verwennen.....veel te veel....maar wel mooi! En goed over nagedacht, want de schoenen passen perfect bij een jas die ik heb!







Blij mee....met alles!!

Als ze hier zijn gaan ze meestal ook even naar de supermarkt hier.....in Arnhem hebben ze nog geen Deen.......en Deen heeft soms leuke aanbiedingen, dus altijd even de folder erbij......even een andere winkel is soms toch wel fijn. In Arnhem hebben ze natuurlijk keuze genoeg (Coop, Spar, AH, Jumbo, Plus, Aldi, Lidl, Deka.....om er maar een paar te noemen), maar geen Deen!

Edwin heeft alle frisdrank en pils meegenomen die de uiterste houdbaarheidsdatum benaderde (of net verstreken was)....... ik gebruik dat zelf niet en als er niemand komt blijft het over. Hij drinkt het wel.... dus dan heb ik liever dat hij het meeneemt. Het blijft gewoonlijk wel langer goed dan de datum die erop staat, maar ik zal het toch nooit iemand voorzetten zonder het te zeggen...... durven ze het aan dan is dat prima, maar als ze het niet willen is dat ook goed. Nu ruimt het bij mij lekker!

Nog even gegeten samen en toen was het weer tijd om op te stappen...... nog even zwaaien.....

Het was leuk! Na zo'n lange tijd valt er wel wat bij te praten..... we hadden wel contact op een andere manier, maar in het echt is het toch anders!  Het was nog een beetje 'eng', maar we deden ons best om de anderhalve meter tussenruimte te houden..... en dat lukte over het algemeen ook wel.... alleen de honden trokken zich nergens wat van aan 😂
En nu weer over naar het ondertussen vertrouwde ophokken...... ik heb er geen moeite mee, maar een keertje visite was wel erg leuk. Toch wil ik hier geen gewoonte van maken en al zeker niet als de regels soepeler worden. Meer mensen komen dan weer overal met een grotere kans om het virus mee te nemen......dus meer mensen om juist te ontwijken. Als het ook na versoepeling goed blijft gaan durf ik het misschien weer, maar nu nog niet! Dit was echt even een heerlijke uitzondering!
Het lijkt nu net alsof ik voortdurend in angst leef dat er iemand te dichtbij komt, maar zo erg is het nou ook weer niet........ maar mijn verstand vertelt mij dat ik beter voorzichtig kan zijn.








Het was gezellig!!!

Vrijdag 22 mei:

Dag van de POH
Dag van de asperges
Palomadag
Dag van de biodiversiteit
Sherlock Holmes-dag
Gothic-dag
Dag van het luisterboek


Quote van de dag:





4 opmerkingen:

  1. Fijne dag, dat stralen de foto's en je woorden uit. Nu kun je er weer een poosjes tegen.
    Het is ook lang om zoveel dagen geen bezoek te hebben, ik was er zelf ook echt blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, het is dan echt weer heerlijk.......maar nog niet te vaak, ik blijf voorzichtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Van de afstand ben ik niet zo bang, het zijn groepen waarvoor ik terugschrik.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou inderdaad......van groepen moet ik nu echt niks hebben. En de afstand vind ik wel belangrijk, maar schrik er niet van als dat niet altijd helemaal lukt. En het hangt er natuurlijk ook wel vanaf wie er dichtbij komt.

    BeantwoordenVerwijderen