Zoeken in deze blog

donderdag 2 januari 2020

2 januari

2 januari

De dag van je ex
Wereld Introversiedag
Sciencefictiondag

De quote van de dag is:


De eerste dag van het nieuwe jaar ben ik rustig begonnen......zeg maar lui! Lang uitgeslapen (ik ging ook erg laat naar bed) en de dag was om met niks doen voor ik er erg in had.
Wel de honden weer uitgelaten......Laila was weer lekker bezig.....zij liep (aan de lijn) tussen een grote boom en een stevig nieuw boompje/scheut door en draaide daar vervolgens omheen. Dinar snapt in zo'n geval dat hij terug moet....Laila niet! Ik probeerde haar toch de andere kant op te krijgen....geen succes. Zelf die route volgen was niet handig, het stond te dicht op elkaar. Dinar stond mij de andere kant op te trekken wat het ook niet eenvoudiger maakte.....uiteindelijk heb ik de riem er omheen kunnen overpakken, waarbij bleek dat er grote stevige doorns aan het boompje zaten....die had ik in het donker niet gezien.
Laila heeft meer van die dingen......vanaf het laminaat durft zij niet op de bank te springen, dat is te glad (het kan wel......soms gaat het zomaar per ongeluk).....vanaf een kussen of kleedje lukt het wel, dus heel slim trek zij vaak een kussen van de bank en gebruikt dat om op de bank te springen.....maar.....als het kussen te ver weg ligt kan zij dat niet voor de bank schuiven......meestal schuift zij het precies de andere kant op. Van de week deed zij het goed....de goede kant op......het laatste stuk ging zij op het kussen zitten en probeerde het toen verder naar voren te trekken.......hahaha, dat ging natuurlijk niet....maar zij wordt dat nijdig dat het niet lukt! Gek  beest!
Dinar stapt zo op de bank, die is een stuk groter.......hij gaat snel op mijn plek zitten als ik even opsta. Wijzen naar de andere kant van de bank is voldoende om mijn plek weer terug te krijgen.

4 opmerkingen:

  1. Voor Laila is het duidelijk: schrikkeljaar. 🙄

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker eigenwijs.Ik vind het altijd wel leuk als ze zo hun eigen karakter hebben.Bikkel heeft ook geen last van de knallen als hij in huis is, maar op straat vind hij het maar niets.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Binnen is het toch anders, dat vind ik zelf ook. En als iemand een keer vuurwerk naar ze gooit zullen ze zeker flink schrikken en dan neem ik aan dat ze binnen ook onrustiger zijn.
    Die kleine is een eigenwijs mormeltje hahaha, soms kan ze ook heel dom kijken. Dinar is veel slimmer......ook aanhankelijker......een groot verschil die 2, maar allebei lief op hun eigen manier.

    BeantwoordenVerwijderen