Zoeken in deze blog

zondag 26 januari 2020

Op stap

Zaterdag besloot ik even naar het Centraal Station in Amsterdam te gaan om bij de automaat mijn abonnement op te halen....... en gelijk even te controleren of nu alles in orde was. Het lukte! Ik checkte in en weer uit en er stond keurig dat ik op een voordeeluren-abonnement reisde. Nu ik er toch was besloot ik dan die ene keuzedag te gebruiken, 8 februari verloopt hij en ik was nu toch al in het station. Niet te ver weg.....even lekker winkelen in Almere!
Heerlijk gewinkeld, niet veel gekocht, wel veel gezien. Van een boekenbon kocht ik een boek...... over die boerderij in Ruinerwold......het is pure nieuwsgierigheid van mij, ik wil weten wat daar allemaal gebeurd is! Afwachten natuurlijk of er veel feiten in staan (en of de feiten kloppen)....ik heb een klein stukje gelezen (in de trein, maar het is maar een kort ritje) en het leest vlot weg tot nu toe.

De zondag gebruik ik om lekker veel te doen in huis.....dat is ook wel weer eens nodig! Keukengordijntje heb ik al in de was....... als dat schoon en droog is wil ik daar iets aan veranderen.......ik wil het in tweeën delen, niet meer over de volle breedte, maar een leuk rek in het midden......kijken of dat goed staat!
Er moeten een paar cadeautjes ingepakt worden..... ik weet nog niet wanneer het gevierd wordt, maar klaar is klaar!
Er komen weer een paar rommelmarkten aan waar ik wil gaan staan en waar ik al ingeschreven sta....... zou leuk zijn als ik lekker veel verkoop.....dat ruimt op een leuke manier!




26 januari

Holocaust herdenking
Australiaday
Lepradag
Douanedag
Dag van de amateurkunst
Milieueducatie-dag


De quote van de dag is:





5 opmerkingen:

  1. Echt een rommelzondag. Lekker op je gemakkie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Precies...... ik ben begonnen met uitslapen. Wat kleine klusjes, cadeautjes ingepakt...rustig aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk z'n zondag, ik ga meestal met de hond een grote wandeling maken en gelijk een rondje park er achteraan.alles lekker rustig aan. Wat een prachtige foto van Monnickendam.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zondag was zo'n dag van alles mag en niks moet....heerlijk.
    Je, die foto maakte ik jaren geleden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Facebook:
    Geja Staal Doe vandaag maar de dag van de amateurkunst !
    Dit verwijderen of verbergen
    Leuk
    · Beantwoorden · 2 d
    Ans Dekker-Martis
    Ans Dekker-Martis Prima..... altijd leuk!
    1

    BeantwoordenVerwijderen