Zoeken in deze blog

donderdag 16 januari 2020

Blogspot en Punt.

Vorig jaar begon ik op 20 februari bij Blogspot...... de eerste dagen plaatste ik veel stukjes van mijn oude weblog bij Punt. Punt ging stoppen en al op korte termijn. De berichten die ik kreeg klopten  niet allemaal met elkaar.....ik kreeg bijvoorbeeld een mail met de melding dat het een statische site zou worden, dus dan bleef het wel bestaan, maar kon er niks meer geplaatst of veranderd worden. Ik vertrouwde het niet, want in andere mails stond daar niets over. Ik herplaatste snel het één en ander..... de rest is weg, geen statische site dus. Jammer, want het was toch ook een dagboek voor mij. Ook mijn site met kinderverhaaltjes verdween.  Maar bij Blogspot bevalt het mij wel..... en gisteren, dus nog ruim binnen een jaar bereikte ik de 10.000 pageviews. Wel fijn dat dat hier bijgehouden wordt...... want de meeste mensen reageren nooit en nu weet ik toch dat het veel gelezen wordt. Ik kan het zelfs per dag bekijken, per verhaal en ik kan zien uit welke landen ze komen.
De meeste mensen die reageren doen dat op facebook...... misschien zou ik die reacties moeten kopiëren en hieronder zetten, dan hou ik het leuk bij elkaar. Een paar reageren hieronder....dat is dus altijd eenvoudig terug te vinden.
10.000 binnen een jaar......niet gek, want niet iedereen had door dat ik verplaatst was. Ik had het wel op Punt gezet, maar dat was al zo snel weg dat veel mensen dat niet meer konden zien.
Ik ga dus door, er zijn nog steeds lezers......als het alleen voor mijzelf was kocht ik wel een gewoon dagboek en ging ik daar in verder, dan voegt een weblog niks toe.

Morgen weer eens wat oude verhalen over mijn broers in hun jonge jaren.....arme moeder!


16 januari

Lelijke truiendag
Dag van de opknapper
Pittig en gekruid eten-dag

Dag van de godsdienstvrijheid (VS)
Dag van de leraar (Thailand)
Dag van de vrede (El Salvador)


De quote van de dag is:




2 opmerkingen:

  1. Die statistieken heeft WP ook. Als ik me goed herinner waren die van Punt het meest uitgebreid.
    Reuze handig om te ontdekken welke onderwerpen meer of minder populair waren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, die van Punt waren goed totdat Punt veranderde.... de grote verhuizing, de statistieken verhuisden niet mee.
    Wel jammer, je scheen het er zelf op te kunnen zette, maar mij is dat nooit gelukt. Na die 'verhuizing' was wel meer onduidelijk.

    BeantwoordenVerwijderen