Zoeken in deze blog

zaterdag 4 januari 2020

4 januari Mijn tijd in Arnhem


4 januari
Wereld-Brailledag
Wereld-Hypnosedag
Driekoningenstoet (Maastricht)


De quote van de dag is:




Maandagavond werd ik getrakteerd op een etentje........ een driegangenmenu bij een Italiaan en ook al heette het daar Pinoccio, het was niet gelogen! Het was heerlijk!!!  En natuurlijk heel gezellig samen met Giusy.......we spreken wel vaker iets af als ik in Arnhem ben, maar deze keer nodigde zij mij dus uit, geweldig! We hebben weer lekker gekletst...... we zijn weer bij! Deze keer hadden we elkaar lang niet gezien, dus er viel veel te vertellen!
Ik begon (na het stokbrood) met een insalata mista......die was heerlijk en gelijk een gezond begin!
Daarna Penne Pinoccio...... jammie......ik vond hem super! Het toetje werd voor mij een lekkere kop thee...... dat was een goed besluit!t! 

Gisteren (vrijdag) werd ik door Edwin uitgenodigd voor een etentje in Duiven samen met Geurtje natuurlijk. Volgens mij heette het daar Ming Palace. Ook heerlijk gegeten (veel te veel).
Twee keer in 1 week uit eten gaan..... dat is veel, ik ga zelden uit eten......normaal hooguit een broodje bij de Hema of zo. Wat een luxe dus deze week.

Met Kerst was ik bij Geurtje en Edwin.....heel gezellig.....ook daar heerlijk en veel eten. We waren met 7 mensen.
Ik kreeg veel mooie cadeautjes, geweldig! Kleding, oorbellen, badeendjes, leuke fleurige emmers, barbertjes, iets voor Kerst, decemberkalender-kraslot ....zo even uit mijn hoofd, ik vergeet vast nog wat. Schandalig veel dus. En met Oudjaar kreeg ik van Wesley nog een leuk boek en een oud liedjesboek van Edwin en Geurtje. Ook oudjaar vierde ik bij Edwin en Geurtje....toen waren we met z'n negenen.

Veel gewinkeld, veel gekocht, weinig geld uitgegeven! Er staan bij Edwin 3 volle tassen te wachten die hij een keer meeneemt mijn kant op.....en een lege trolleytas.... ik heb een grotere gekocht (bij de kringloop)....nu kan ik meer meenemen. 

Met mijn trolleytas zat ik regelmatig in de trolleybus.......mooie uitvinding die bus. Ik liep ook vaak  van Edwin zijn huis naar het centrum. Vrijdag liep ik de andere kant op......naar Winkelcentrum Presikhaaf..... het spetterde een beetje, maar op de terugweg kreeg ik de volle laag.....ik kon meteen mijn jas bij de verwarming hangen om te drogen.  Veel gelopen dus de laatste tijd, het gaat goed!

De meeste dagen liet ik 1x per dag de honden uit in mijn eentje en het laatste rondje voor we naar bed gingen deed ik samen met Edwin. Edwin liet ze 's morgens alleen uit.

Het was leuk en gezellig allemaal, maar het zit erop.....nog even en ik ben thuis.


4 opmerkingen:

  1. Proest, een grotere tas kopen om meer cadeautjes mee te nemen. 😁
    Maar het was dus een gezellige tijd voor jou, paar keer uit eten, heerlik toch?
    In Arnhem zijn wij ook verschillende malen geweest, fijne stad en lekkere -niet te grote- restaurantjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihihi, ik kocht die tas bij de Switch dus voor een habbekrats. Ik had veel gewinkeld, maar kon dat allemaal niet meenemen. Wat ik wel wilde meenemen paste maar met moeite in mijn trolleytas en een gewone tas..... dus blij met de grotere trolleytas, dat scheelde heel wat gesleep. De rest neemt Edwin mee als hij deze kant opkomt. Tsja..... als de prijsmepper zo goedkoop is ( vul een krat met kerstspullen voor 2,50) dan is de inhoud van een tas al snel te weinig hahaha. Ook wat kleding gekocht en dat wilde ik zeker meenemen en natuurlijk een deel van de cadeaus.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk om uit eten te gaan. En dan nog twee keer wat een luxe. Niet koken en geen afwas. Je hebt weer lekker gewinkeld in Arnhem.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het was superlekker allebei.....en heel gezellig. Er zijn een paar heel leuke winkels daar.....heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen