Zoeken in deze blog

zondag 29 maart 2020

Hoe gaat het met jullie?


πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“

En.... houdt iedereen de ophokplicht nog een beetje vol?
Hier is het nog steeds geen probleem! Niet dat ik niet graag andere dingen zou willen doen, maar ach..... het is geen straf voor mij! Wat niet kan dat kan nu eenmaal niet..... mijn gezondheid is mij meer waard dan een dagje uit of zoiets. Vervelen staat niet in mijn woordenboek!

πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”

En is iedereen nog gezond? In mijn omgeving hoor ik nog niet veel narigheid, maar misschien ontgaat mij het één en ander, want dat zijn nou net de dingen die vaak niet op internet zijn te vinden. En omdat ik minder mensen persoonlijk spreek hoor ik natuurlijk minder! (nee, geen geroddel....gewoon nieuwtjes, niks bijzonders!)

πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“

Op een beetje keelpijn na is alles hier in orde.....niks aan de hand hoor, dat heb ik zo vaak, meestal alleen 's morgens.

πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”

Het is weer zomertijd deze zondag.....geweldig....lekker lang licht! Ik vind dat zo heerlijk! En dat uurtje slaap minder daar lig ik ook niet wakker van πŸ˜‚.....ik ga normaal ook niet altijd op dezelfde tijd naar bed en daardoor heb ik wel eens vaker een wat kortere nacht. Gewoon een lekker luie zondag er van maken en 's avonds op tijd naar bed.
In de zomer is het dan niet meer zo ontzettend vroeg al licht....... als het warm is slaap ik toch al slecht en als dan de zon om 4 uur zich al laat zien dan heb ik een wel heel korte nacht!
En in oktober vind ik dat uurtje extra altijd weer erg lekker...... zo is er steeds iets om naar uit te kijken! 
πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“

Social media is nu belangrijk.... sites met nieuwtjes uit de omgeving, leuke activiteiten, een kijkje in de keuken van een vroeger buurmeisje (je taart zag er erg lekker uit met al dat fruit....jammie!!)..... en meer van dat soort dingen. Zo blijf ik toch nog een beetje bij!

πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”

Nieuws heb ik verder niet.....verhalen van vroeger ook niet, ik heb heb naar mijn idee alles al eens geschreven.....en sommige verhalen al meerdere keren....... er komt wel weer eens wat, maar nu weet ik even niks. 

πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯πŸ₯

Doe voorzichtig.... blijf virusvrij!
Maar er komen betere tijden!

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈




Zondag 29 maart 2020:

Dag van de goede daad!
Zomertijd πŸ‘πŸ’—πŸŒž


Quote van de dag:






2 opmerkingen:

  1. Hier gaat het goed behalve met de printer.
    Zomertijd, heerlijk maar nu nog effe niet. Wel zonnig maar een te koude noordenwind.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Soms zijn printers echt ondingen!
    Maar toch wat langer licht 's avonds......en die warmte komt nog wel. De zon gaat eerst wat minder worden, maar door de wat langere avonden vind ik dat minder erg

    BeantwoordenVerwijderen