Zoeken in deze blog

zaterdag 28 maart 2020

Lezen, lezen en nog eens lezen!



's Morgens op de bank met de krant,  later in bad met een boek en 's middags in de tuin weer met een boek.... dat is goed vol te houden!
Ik ben nu begonnen in "De 7 zusters" .....volgens mij heeft bijna heel lezend Nederland al meerdere delen gelezen, maar ik begin nu pas.


Ik kan helemaal opgaan in een boek, de tijd vergeten, meeleven......dat had ik als kind al. Pietje Bell boeken heb ik verslonden, ik had ze allemaal! En Kruimeltje.....tranen liepen over mijn wangen.....zo mooi en zielig! 'Dubbele Lotje' en 'Als je een negermeisje bent' zou ik nog wel eens willen lezen, maar ik ben ze kwijt, uitgeleend en nooit teruggekregen. De mooiste boeken leen je uit....en raak je kwijt.

Edwin las als kind ook veel....nu niet meer, maar dat kan zomaar weer terugkomen denk ik. Ik heb ook wel periodes dat ik niet veel lees, maar het komt altijd weer terug! Lezers vervelen zich niet vaak en je kan overal lezen..... altijd.
Ik kan mij geen huis zonder boeken voorstellen....... van het kijken naar mijn overvolle boekenkasten word ik al vrolijk!





28 maart 2020:

Earth hour
Landelijke ligfietsdag
Landelijke compostdag
Werelddag stop visserij
Dag van de motorrijder
Dag van de piano
Autismeweek
Zomertijd....gaat in in de nacht van zaterdag op zondag.



Quote van de dag:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten