Zoeken in deze blog

donderdag 5 maart 2020

Zomaar wat dingetjes......

Woensdagmiddag ging ik op verjaardagsvisite.....het was dichtbij, de zon scheen.....een jas had ik niet nodig. Ik belde aan en een jongetje (een kleinkind) liep naar de deur..... hij zag door het raam wie er stond en draaide zich weer om om terug naar de kamer te lopen "O, 't is de buurvrouw"  Hahahah, hij zei er nog net niet bij 'laat die maar staan'. De jarige heeft mij toen maar hoogstpersoonlijk binnengelaten. En we hebben ons niks van coronavoorschriften aangetrokken, gewoon handen geven en zoenen/omhelzen! Het was extra gezellig doordat  kinderen en de meeste kleinkinderen er waren....altijd leuk die ukkies.

Daarna nog even naar de supermarkt....... ik had eerder die dag na het douchen een lekker luchtje opgedaan.....geen idee hoe het heet, maar het was een goedkoop flesje....ik vind het lekker ruiken, ook goedkope luchtjes kunnen lekker zijn! .
Blijkbaar was ik niet de enige, een vrouw liep langs mij en zei iets over 'lekker ruiken'......ik had eerst niet door dat zij het over mij had, maar al snel werd duidelijk dat ze mij bedoelde.

Dat doet mij weer denken aan lang geleden....ik was in Amsterdam en wilde even iets eten voordat ik naar het theater ging.....ik besloot de  'Burger King' met mijn bezoek te vereren.
Het was druk, ik stond in de rij en ineens hoor ik achter mij een mannenstem (en dat bleek tegen mij te zijn) "O, that smell, nice!  What is it?" Mijn eerste ingeving was 'ja wat denk je zelf? We zijn bij de  'Burger King' .....hamburgers en patat ruik je!' Net op tijd had ik door dat hij mij bedoelde, ik rook lekker...... dus netjes antwoordde ik: "Nature, Yves Rocher"  😂 (Die vind ik nog steeds verschrikkelijk lekker ruiken!).


5 maart
Dag van de doktersassistente
Wereldboekendag
Dag voor energie-efficiëntie


Quote van de dag:



2 opmerkingen: