Zoeken in deze blog

maandag 9 maart 2020

Niet veel verkocht.....maar het was wel leuk!



Nee, de verkoop stelde niet veel voor bij mij, maar toch wel weer wat kwijt......geen winst, want ik moet de tafel daar huren..... ik heb 3,50 verlies 😂. Daar had ik wel een heel leuke middag voor!

's Morgens zette ik mijn auto met dozen alvast daar neer, vorige keer stond ik verder weg en dan is het een heel gesjouw! Dus auto neerzetten en terug lopen...... in de regen, dus paraplu mee...... na 30 meter kwam de wind eronder en nu heb ik een paraplu in een heel vreemd model......zo krom dat hij niet eens in de container past.
Ik heb een stormplu, maar die ligt in ons clubgebouw...... ik had hem bij broer op kantoor laten liggen ..... hij is vrijdag meegenomen en in clubgebouw neergelegd en ik vergat hem vervolgens weer. ....schiet lekker op zo.....morgen daar maar even halen, hopen dat niemand hem verstopt heeft!.

Thuis gekomen had ik nog een uurtje voor ik weer weg moest....even wat eten en drinken en ik was klaar voor de strijd.
Daar aangekomen bleken Anuschka (vriendin) en Sandy (haar dochter en mijn buurvrouw van even verderop) al aan het uitpakken te zijn...... ik kon wat van ze lenen om mijn spullen wat makkelijker te vervoeren en meteen hielp Sandy al uitpakken en netjes neerzetten. Sandy is snel en handig, daar kan ik niet tegenop.....ideaal zo'n hulp! Zelf liep ik een beetje te slaapwandelen, maar langzaam aan werd ik toch wakker.
Al voor het officieel begon liepen er al potentiële kopers rond (andere verkopers die nog even tijd hadden om rond te kijken?)..... later werd het gezellig druk! We hadden een mooie plek....met z'n drieën naast elkaar, voor het raam in het deel waar ook een bar is....ruim..... perfect.  Bij mijn buren werd nog wel wat verkocht, maar bij mij was het kijken, kijken en niet kopen. Wel heel erg gelachen daar, veel bekenden gezien...gewoon leuk dus!
Hoera, mijn eerste koper.....1 euro! ...... Een jongen had belangstelling voor dartpijltjes... ik heb dat elk keer mee....in een ruimte-innemende verpakking...... kinderen vinden het prachtig, maar mogen niet van hun ouders... te gevaarlijk en volwassenen die darten hebben meestal betere pijltjes vermoed ik (ik heb er geen verstand van, ik heb ze ook maar gekregen). Deze jongen was op een leeftijd dat ouders het niet zo snel gevaarlijk zullen vinden...... hij kreeg ze gratis! Ben ik ze eindelijk kwijt en hij blij!
Verder verkocht ik nog een lijst met leuke tekst en een kattenbeeldje.....daar bleef het bij. Tijdens het inpakken gaf ik nog een beeldje van een beertje met hart aan een meisje dat daar steeds enthousiast rond-dartelde. Weer iemand blij gemaakt.
Sandy hielp mij mijn spullen naar de auto te brengen...... 1 doos die ik erg zwaar vond tilde zij zo op, met nog een doos extra..... ik liep er achteraan met een klein kratje met boeken. Toen ik terugliep had zij het laatste al gepakt...... supersnel! Zij kan erg goed sjouwen (veel kracht en lange armen) en is altijd behulpzaam..... een topper!  Bedankt San!

Thuis meteen alles uit de auto gehaald....het was droog en als ik wacht heb ik geen zin meer.

Over 4 weken een andere rommelmarkt....hopelijk mooi weer, want het is buiten.
De Oranjewijk heeft dan een rommelmarkt, waarbij vanuit de tuinen mensen hun spullen verkopen.
Ik heb lang in die wijk gewoond, mijn moeder woonde er nog langer....mijn broers woonden er....allemaal dicht bij elkaar, maar in verschillende straten. .......maar moeder en oudste broer zijn overleden en jongste broer woont er ook niet meer. Toch kan ik er staan.....ik mag bij iemand in de tuin (daar gaan wij dan samen staan) en ik had zelfs nog een aanbod van iemand....TOP! Jammer dat het op een dag is dat ik meer heb..... ik had dit net afgesproken toen de volgende dag bekend werd dat wij dan ons voorjaarsconcert hebben die avond (en ik kan hierdoor ook niet EHBO-en bij de Johannes Passion, jammer)..... en ik moet dan met 3 groepen spelen.......ik denk dat ze mij aan het eind van die avond kunnen opvegen. Dat is eigenlijk teveel voor mij op één dag, maar ja.....het is even niet anders.


9 maart:

Commonwealthday
Week van het huiswerk
Week zonder vlees
Wereld zoutcomsumptie bewustwording week
Brain awareness week
Week van de parken


Quote van de dag:



2 opmerkingen:

  1. Een gezellige dag voor zo weinig geld...
    Daar tekende ik voor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja toch?
    Winst is leuk, maar een gezellige dag is belangrijker!

    BeantwoordenVerwijderen