Zoeken in deze blog

zondag 27 september 2020

Cadeautjes

 Dit weekend gebruikte ik om cadeautjes in te pakken en kaarten te schrijven. 
Ik ben nog niet helemaal klaar want ik heb nog wat aanvullingen nodig. 
Allereerst moet ik postzegels bestellen, daar heb ik er dit jaar wat meer van gebruikt dan andere jaren. 
Ook moet ik nog wat cadeaukaarten halen en contanten. 
Omdat ik nu vaker cadeaukaarten geef heb ik maar eens opgeschreven wat iedereen krijgt, normaal koop ik meestal cadeautjes en dan kan het wel eens wat goedkoper of duurder uitvallen (ik heb wel een ongeveerbedrag in mijn hoofd).......soms is het naar mijn idee het perfecte cadeau en dan mag het iets duurder zijn. Maar met bonnen moet het wel altijd hetzelfde zijn en ik weet soms niet meer wat ik een andere keer gaf of iemand anders die een gelijkwaardig cadeau hoort te krijgen....... best kans dat ik dus al een paar keer de fout in ben gegaan ten opzichte van anderen of een andere keer..... dat is niet handig, dus nu een lijstje gemaakt..... kinderen zoveel, volwassenen zoveel en natuurlijk zijn er mensen die een ander bedrag krijgen omdat ik nou eenmaal wat meer met die mensen heb om wat voor reden dan ook, maar ook dat staat nu genoteerd.  

Dit jaar sloeg ik veel verjaardagen over........ met mijn verjaardag komen er niet veel mensen, maar wel een paar (volgens afspraak),  mensen die ik oversloeg en die hebben weer familie die ik ook oversloeg...... dus ik kan ze dan iets geven en ze mogen dan voor anderen ook iets meenemen. 

Voor 1 persoon moet ik echt nog iets verzinnen, die wil ik geen cadeaukaart geven, maar ik heb ook nog niks bedacht..... komt goed, desnoods volgens jaar iets extra's. Ik dacht op internet wel iets gevonden te hebben en nog heel betaalbaar ook, maar een bedrijf dat ik niet ken..... als ze dan ook nog niet duidelijk zijn over de verzendkosten dan wantrouw ik ze...... eerst op akkoord klikken en dan pas zien wat er aan verzendkosten bijkomt.... laat maar. Ik blijf opletten of ik iets leuks kan ontdekken. 

Maar ik ben dus lekker bezig geweest...... een rustig klusje waar best veel tijd in gaat zitten. 
Kaarten geschreven, rekeningen betaald, postzegels besteld...... lekker bezig geweest, het moet toch gebeuren! 

Quote van de dag:



Maandag 28 september 2020:

 Veilige abortusdag
Dag voor universele toegang totiInformatie
International Right to know day
Internationale dag tegen hondsdolheid
Zorgvastgoed dag
Valpreventieweek

2 opmerkingen:

  1. Nog steeds gebruikelijk, cadeautjes? Het is natuurlijk wel leuk.
    Wij doen het al lang niet meer behalve eigen kinderen.
    Vooral toen er nog veel schoonfamilie in de omgeving woonde werd het niet door iedereen gewaardeerd.
    Ik was blij dat we het afgeschaft werd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het maakt het zoveel gezelliger vind ik, de meeste mensen om mij heen doen het nog steeds. Het hoeft niet duur te zijn, de aandacht die eraan besteed is vind ik belangrijker. Daarom pak ik het altijd leuk in en probeer iets passends te vinden voor iedereen. Dat lukt natuurlijk niet altijd en zeker in coronatijd niet omdat ik nu weinig winkel. In veel gevallen moet het ook door de brievenbus passen, dus wat vaker een cadeaubon of geld, wat ik eigenlijk nogal wat gemakzuchtig vind.

    BeantwoordenVerwijderen