Zoeken in deze blog

dinsdag 1 september 2020

Oud papier

 Het stapelde zich op..... normaal breng ik het naar ons clubgebouw, maar daar kom ik nu weinig. Ik had het tussendoor wel een keer weggebracht, maar ondertussen had ik weer nieuwe voorraad. Het gaat niet zo hard meer, want ik krijg geen enkel huis-aan-huis blad meer, dat scheelt natuurlijk, maar toch.....
Ik had al een tijdje geleden een doos in mijn auto gezet, de rest stond nog in mijn kamer. 

Maandag kwam broer Jan iets ophalen. Broer Jan is iemand die al helpt voordat je weet dat je hulp nodig hebt. Hij zag het doosje papier in de auto staan en vroeg of hij dat even mee moest nemen. 
"Nou, graag....... maar ik heb ook nog twee dozen binnen staan" Natuurlijk nam hij die ook mee. 
Handig zo'n broer!

De muziekclub is wel al weer begonnen, maar ik nog niet..... ik ben wel één keer naar de kapel geweest, maar dat was toch even teveel voor mij. Ik ging in de pauze naar huis en sliep thuis meteen..... de volgende dag was ik nog gammel. Niks nieuws eigenlijk, ik had dat al langer (met wat betere periodes tussendoor), maar nu wil ik eerst fitter zijn voor ik weer verder ga. Conditie bouw ik op met wandelen en fietsen e.d., daar ben ik al moe genoeg van..... als ik meer ga doen schiet het wandelen erbij in omdat ik te moe ben. 
Bovendien is corona nog niet weg en is er nog geen vaccin. In Waterland zijn niet veel besmettingen, dat is positief, maar eentje is genoeg om anderen te besmetten. De meeste mensen ontmoeten weer andere mensen die misschien wel uit een gebied komen waar het meer voorkomt..... en zo kan het verder gaan. Ik blijf voorzichtig. 
Als ik corona krijg wil ik daar fit aan beginnen...... dan heb ik de meeste kans om niet al te ziek te worden.  Dus alles bij elkaar.....ik zie redenen genoeg om nog even te wachten..... fitter te worden. 
Ik ben nog de enige altsax(-speeltster 😂)....... dus dat maakt het wat moeilijker om thuis te blijven, maar ik wil in dit geval toch echt alleen aan mijzelf denken..... noem mij maar egoïstisch..... maakt mij niet uit! 
En er komt vast wel een oplossing voor het saxenprobleem. 

Quote van de dag:


Woensdag 2 september 2020: 

Victory over Japan day 
Dag van de kokosnoot

2 opmerkingen:

  1. Groot gelijk, neem je tijd. Wel zo veilig en nog gezond ook als je te weinig fut hebt.

    Papieren archief = gerangschikt oud papier 😂

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik neem zeker de tijd....we hebben maanden niet mogen spelen, dus we waren er sowieso al een tijdje uit en ik dus wat langer.

    Ik vond het een mooie quote hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen