Zoeken in deze blog

woensdag 23 september 2020

Vervolg

 En nog even door over de mensen die niet meer wilden meedoen. 
Op tv waren gisteravond  verschillende mensen van die groep aan het uitleggen dat de hashtag ikdoenietmeermee misschien niet goed gekozen was, want zij hielden zich nog wel degelijk aan de regels. 
Zowel Tom Douwsma als Famke Louise zag ik...... maar ik vraag mij toch af...... hoe dom ben je als je dat niet van tevoren kan bedenken? Zouden ze dat echt niet doorgehad hebben? Dan zijn ze toch echt nog dommer dan ik dacht! Of probeerden ze vanwege de ophef te redden wat er te redden valt? 
Ik weet het niet, ik kan hun gedachten niet lezen, maar ik vind het vreemd! Zo gek is het toch niet dat iedereen denkt dat ze zich niet aan de regels willen houden als ze roepen "Ik doe niet meer mee!"  
Famke Louise zat bij Jinek haar verhaal te doen...... ze vond dat er meer uitleg nodig was.... als ze die uitleg kreeg dan zei zij: "Ja, dat doet er niet toe"...... zelden zoiets doms gezien!
Ik blijk niet de enige te zijn die aan haar verstandelijke vermogen twijfelt:
SHOWNIEUWS

Diederik Gommers bood aan in gesprek te gaan met haar (en anderen).....Famke Louise: "Ja, dat wil ik wel, maar ik blijf bij mijn mening".
Ze vertelde dat haar vader het ook moeilijk heeft  als piloot in coronatijd. Ik had net gelezen dat haar vader een jaar of 4 geleden overleden is......  één van de twee verhalen klopt dus niet. 
Alles bij elkaar........ zij maakte zichzelf echt belachelijk! 
Diederik Gommers was top! Hij bleef rustig en probeerde met haar in gesprek te komen, ondanks dat ze hem in de rede viel met domme reacties bleef hij kalm doorgaan. 

KLIK

Quote van de dag:





Woensdag 23 september 2020: 




2 opmerkingen:

  1. De domheid van het kind was stuitend, wie gaat daar nu een gesprek mee aan. Wèl van het geld weten!!
    Graag had ik de aanstoker willen zien en horen, die Engel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was echt erg.... kromme tenen en plaatsvervangende schaamte!
    Ik vond dat Diederik Gommers het goed deed.
    Ja, Willem Engel/Engerd..... op facebook zei iemand dat ook al.
    Misschien wil die niet of zat hij in een ander programma (Tim Douwsma zat in Op1)
    Ik krijg soms op facebook ook vreemde reacties...... iemand liet een foto zien van een lege teststraat..... zo zouden alle teststraten eruit zien.... en de ziekenhuizen zouden leeg zijn en ik moest mijn informatie eens ergens anders zoeken dan bij de NOS, de Telegraaf en de Volkskrant (ze wist dus niet waar ik mijn info vandaan haalde, dat bleek). Ik heb haar geschreven dat ik mijn verstand gebruikte en dat dat nog goed werkt.

    BeantwoordenVerwijderen