Zoeken in deze blog

donderdag 17 september 2020

Stampertje

 Woensdag kwam Stampertje weer (niet zijn echte naam). Ik had mijn auto er even voor opzij gezet zodat ze er met de grote kooi goed langs konden. 
De vorige keer was hij erg schuw en kroop in zijn slaaphok zodra ik zijn kant op kwam. Pas aan het eind van de dag liet hij zich toen wat vaker zien. 
Blijkbaar heeft hij een goed geheugen en dacht hij bij binnenkomst "Hé, daar heb je haar ook weer", want hij was totaal niet schuw meer. Toch bleef ik nog wat op afstand...... om hem niet alsnog de stuipen op het lijf te jagen.  Ik denk niet dat het diertje op een stevige knuffel van mij zat te wachten. 
Konijnen heb ik weinig ervaring mee, ze zien er lief uit! Er zijn al heel wat dieren hier in huis geweest om op te passen...... ik vind het prima. Hier had ik weinig aan te doen...... het was maar één dagje en voor eten en drinken was al gezorgd. Het voordeel van oppassen is dat ze weer naar hun eigen huis gaan...... ik hoef zelf nooit wat te regelen als ik wegga. Ik pas alleen op als het mij uitkomt. Wel de lusten, maar niet de lasten dus! 


Het was heerlijk wandelweer.... de zon scheen en af en toe werd het toch wel warm, maar er waren heerlijke windvlagen die voor verkoeling zorgden.  Zo was het goed uit te houden! 
Het valt mij op dat er elke dag duidelijk meer gele bladeren te zien zijn, zowel in de bomen als op de grond!
Er bloeien nog allerlei bloemen, al wordt het wel steeds minder en de waterlelies en andere waterplanten staan er nog fris bij..... die hebben geen last gehad van de droogte.  
Als het lukt wandel ik elke dag wat verder...... flink moe worden mag, ik heb verder geen afspraken. Vaak val ik bij thuiskomst al snel in slaap op de bank.... .... maakt niet uit, als ik dat nodig heb dan mag dat! 

















Quote van de dag:



Donderdag 17 september 2020:

 Nationale secretaressedag
Plasdag
Dag van de leidster en gastouder
Dag voor patiëntveiligheid
Countrymuziekdag
Market Garden herdenkingsweek
Kontknijpdag

2 opmerkingen:

  1. Het is bijna herfst en dat zien we inderdaad.
    Verder is het fijn weer om wat e doen, wandelen, tuinen, zelfs om te poetsen. ☻

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, het gaat nu best snel. Dit weer vind ik heerlijk, dan functioneer ik weer!

    BeantwoordenVerwijderen