Zoeken in deze blog

maandag 7 september 2020

Kleurtjes

Het viel mij ineens op.....ik heb best veel nagellak! Ik gebruik het niet altijd, maar soms vind ik het leuk. 
Meestal naar een feestje en.of als ik mij goed voel heb ik daar ineens zin in...vooral als mijn nagels niet al te kort zijn..... maar in dat laatste geval kies ik voor een heel lichte (mijn nagels lijken sterker te worden.... ik vermoed dat dat ook samenhangt met de betere suikerwaarden).
Ik kocht zelf wel eens wat en ik kreeg wel eens wat...... en alles bij elkaar was dat een flinke voorraad. 
Ook vreemde kleurtjes, die wel leuk zijn, maar niet overal bij passen. 
Zelf koop ik meestal heel lichte kleurtjes of donkerrood, roodbruin..... of zoiets, vaak kleuren die bij veel passen. Geen felrood, maar die heb ik wel. 
Ik besloot het eens uit te zoeken. Sommige flesjes waren nog nooit gebruikt. Eerst maar eens kijken of alles nog goed is. Ik had een mooi kleurtje rood en deed het op mijn nagels....het was een nieuw flesje. Binnen 24 uur was de helft er al afgebrokkeld! Die is niet goed dus, weg ermee. Volgende.....grijs! Geen kleur voor dagelijks gebruik, maar het kan mooi staan. Die was prima....ik liet het 3 dagen zitten en het zag er nog goed uit! Volgende...... rood met goud.... dat wordt dus oranje.... wel een mooi kleurtje oranje, maar een beetje heftig! Dat zit er ook al een paar dagen op...... die mag ook blijven! De volgende staat al klaar: Blauw! Wie mij dus ziet lopen met vreemde kleuren op mijn nagels..... ik ben aan het testen! Ik zou natuurlijk elke nagel een andere kleur kunnen geven, maar als de nagellak dan niet blijft zitten kan het zijn dat ik die nagel gestoten heb of zoiets..... als alle vingers dezelfde nagellak hebben en ze brokkelen allemaal af dan is er duidelijk iets mis met de lak..... dus alle vingers dezelfde kleur (tenzij ik een gekke bui heb natuurlijk) 
Dit is ook opruimen..... niet erg actief, maar toch....
Heerlijk tuttelen en toch opruimen......mijn ideale manier van opruimen! 
Binnenkort de kapper maar eens vragen of zij plaats heeft...... er mag een halve meter af (of daaromtrent) 😃..... en dat is dan weer mijn favoriete manier van afvallen 😂...... echt een flink stuk eraf knippen, dat moet gewicht schelen! 😂😂😂😂

Quote van de dag:



Dinsdag 8 september 2020:

CF-dag
Kinesitherapie-dag
Dag van de fysiotherapie
Dag van solidariteit van journalisten
Dag van de praktijkmanager
Dag van de geletterdheid
Week van de geletterdheid


1 opmerking:

  1. Nagellak in verschillende kleuren zie je vaker, meestal bij jongeren maar jij mag ook. Waarom niet?
    Zelf heb ik alleen maar roze, ik gebruik het zelden want ik vergeet het. Misschien straks, nu denk ik er weer aan 😉

    BeantwoordenVerwijderen