Zoeken in deze blog

maandag 28 september 2020

Vooruit

Maandag had ik eindelijk weer eens een dag met iets meer energie...... energie genoeg om even wat meer te doen in huis en dat was ook hard nodig. Met mijn rug gaat het goed...... nauwelijks last meer, alleen bij een onverwachte beweging of te lang in één houding of bukken, maar na een paar simpele oefeningen is het over het algemeen snel weg/minder. 
Toch wel even lekker weer. Natuurlijk lag het energieniveau nog wel laag, maar elke verbetering is welkom. Ik merkte het al aan mijn manier van lopen.... minder sloffen, meer rechtop.... soepeler. Nou, dat vond ik al heel positief. 's Avonds was het natuurlijk over....... maar dat is niet erg, dat hoort erbij!  

De persconferentie maakte duidelijk dat alles weer strenger moet worden...... prima, als we het daarmee onder controle kunnen krijgen dan graag zelfs! Ik was zelf toch nog voorzichtig. Ik ken meer mensen zoals ik, voorzichtig! Geen enkel probleem, ik voel mij daar goed bij! Ooit wordt alles weer normaal en veilig, dan haal ik mijn schade wel weer in! En ach..... zonder energie kan ik toch niet zoveel

  😂😄😅


Quote van de dag:


Dinsdag 29 september 2020:

Wereld hartdag

Dress red day

Dag van bewustzijn rond voedselverspilling en afval

Dag van de revalidatiezorg

Nationale brandpreventieweken




2 opmerkingen:

  1. Volgende week hang je in de ringen. 😏
    Ik ben benieuwd of de corona-maatregels nu helpen, wat (sommige) studenten doen en de Willem Engelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een zwaantje in de ringen hahaha.
    Als ze zich er aan houden moet het verschil maken, maar ja.....dat is nou juist het probleem....zo moeten zich er dan wel aan houden.
    Veel mensen beweren zich er aan te houden maar doen dat duidelijk niet.
    Het blijft afwachten.

    BeantwoordenVerwijderen