Zoeken in deze blog

vrijdag 4 september 2020

Facebook

 Op Facebook lees ik regelmatig dat iemand iets toegevoegd heeft aan zijn of haar verhaal. 
Ik vind dat echt helemaal niks! Het gaat dan altijd om een foto en als ik ga kijken moet ik snel zijn, anders krijg een een andere foto te zien....van iemand anders en daarna weer een andere etc. Sommige foto's wil ik beter bekijken, niet alleen een blik op werpen en dat gaat dus niet op die manier en er op reageren is nog lastiger. Verder is er geen verhaal, blijkbaar is die foto een verhaal op zich (maar dan moet ik wel tijd hebben om die te zien) en zijn de voorgaande foto's ook het verhaal. 
Steeds vaker klik ik er niet eens meer op, het zorgt alleen maar voor ergernis.... floep, weg foto..... laat maar. 


Quote van de dag:





4 opmerkingen:

  1. Toevallig ben ik van de week begonnen met verhaal te maken/posten. ook ik vind dat je er niets mee kunt vertellen. ja dat wat je op de foto ziet. Je kan er ook tekst bij maken en ik weet ook uit ervaring, dat je dan heel snel moet lezen en dan niet eens de foto kunt bekijken. Dus post ik alleen maar een foto! Maar vaak staat deze ook gewoon op facebook of instagram. Ik denk er ook een poosje over om weer blogs te gaan maken. Zo heb ik jou leren kennen, bij punt.nl (irm.punt.nl). Dan kan je weer meer verhaal maken!! Fijne dag Ans!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, het gaat zo snel.....ik vind het ook niks toevoegen!
    Ik heb een tijdje wat minder met mijn weblog gedaan, maar ging het toch missen. Op facebook kan ik ook wel van alles plaatsen, maar dat is anders.
    Jammer dat Punt verdween en daarmee ook de verhalen die ik geplaatst had, maar hier bevalt het mij prima.
    Op een weblog vind ik het handiger om dingen terug te vinden.
    Dit jaar plaats ik elke dag iets, dat had ik mij voorgenomen en dat lukt, maar dat is wel veel eigenlijk, zal volgend jaar wel iets minder worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahahaha, verder is alles nog zo ongeveer zoals het was en deze mogelijkheid bestaat al langer, maar ik vind dat helemaal niks. De rest prima......ik maak nog steeds veel gebruik van Facebook, maar het "Verhaal" mogen ze van mij afschaffen.
    Facebook vind ik handig voor berichten tussendoor, kleine berichtjes en oproepen etc. Ik had mijn tv ontregeld en dan plaats ik een oproep of iemand weet wat ik moet doen, dat werkt prima.
    Ik heb een leuk tegeltje van Purmerend waar ik niks mee doe, ik plaats het op een Purmerender facebooksite en morgen komt iemand het ophalen die er blij mee is. Die klederdrachtpoppen werden ook via Facebook aangeboden. Dat soort dingen vind ik handig. Tegenwoordig staat hier op vrijdag een fruitkraam....zij meld via Facebook wat zij heeft, fruitpakketten kunnen via een pb besteld worden en vrijdagochtend ligt het klaar. Dat doe ik ook regelmatig voor buren zonder Fb.
    Ik zou Facebook dus wel missen als het stopte, maar niet elke functie vind ik handig.

    BeantwoordenVerwijderen