Zoeken in deze blog

donderdag 4 februari 2021

Wilde haren

Mijn wilde haren ben ik blijkbaar nog niet kwijt..... sterker nog, ze zijn wilder dan ooit! 
Als de kappers weer opengaan..... ooit......  mag mijn kapster zich helemaal uitleven! Ik denk wel dat de vloer er na afloop uitziet alsof het gesneeuwd heeft. Misschien bedenkt ze wel iets heel nieuws, maar waarschijnlijk knipt ze het weer heel kort, zoals ik het al jaren heb. Het wordt wel eens anders geknipt, maar de verschillen zijn klein. Half september ben ik voor het laatst geweest..... aan de achterkant was mijn haar gemillimeterd..... n u schat ik dat op een centimeter of 4.
Elke keer als ik in de spiegel kijk verbaas ik mij, vooral als ik net uit bed stap..... het zit steeds anders. Als ik het net gewassen heb en er dan niet meer aankom, ook niet ga liggen of leunen met mijn hoofd en vooral niet in de wind ga lopen.... dan valt het nog mee, maar dat hou ik allemaal nooit lang vol. Gelukkig heb ik mutsen in alle soorten en maten! Diadeems en sjaaltjes om het een beetje in bedwang te houden staan niet echt charmant, maar ik gebruik ze wel. Als ik nog even wacht zit het misschien beter, het is nu op een lengte waarmee ik niks kan.
Ik kan er nog steeds om lachen, dat wel. Als de kappers weer opengaan dring ik niet aan op een snelle knipbeurt, laat eerst die andere mensen maar voorgaan, die mensen voor wie het een drama is, die er niet tegen kunnen.... ik ga wel als de rust is weergekeerd......  misschien kan ik dan ondertussen een knotje maken 😂









 Gisteravond keek ik naar "Het dorp"  op tv..... ik vind het wel een leuk programma. Tot mijn verbazing zag ik ineens iemand die ik ken....Maaike....mevrouw Onkruid..... uit Ilpendam. Leuk om haar weer eens te zien! https://mevrouwonkruid.nl/ 

Mogelijk wordt het toch nog echt winter binnenkort, vanaf zondag gaat het echt vriezen...... ik wil er een meter sneeuw bij! En dat mag zeker 2 weken blijven liggen! 
Ik zal de sneeuwlaarzen van zolder halen..... ik herinner mij een keer een flinke laag sneeuw waarin ik liep..... maar wat liepen die laarzen vervelend, ze leken wel te groot. Toen ik thuis een goed keek bleken ze van Edwin te zijn..... die heeft maat 44 en ik 37...... 😂.
Ik heb ze daarna aan hem meegegeven, die vergissing kan ik niet meer maken! 

BLIJ met het vooruitzicht op sneeuw! 

Als het niet doorgaat heb ik er toch al van genoten!






2 opmerkingen:

  1. Geduld, het wordt nog lang genoeg om pijpenkrullen te maken. 😁😁

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hihihi, ik krijg de neiging om mijn bezemsteel uit de schuur te halen en een rondje te vliegen, dat past wel bij die kapsel.

    BeantwoordenVerwijderen