Zoeken in deze blog

dinsdag 28 juli 2020

Drama

Hoewel hier alles rustig is, is het even verderop minder rustig..... de vondst van het dode 14-jarige Marker meisje een paar dagen geleden heeft er natuurlijk flink ingehakt.
Ik kende haar niet, maar de plek waar zij gevonden is ken ik heel goed, ik fiets er vaak, maar dan wel bovenop de dijk..... onderop mag niet, maar is ook te gevaarlijk. Nadeel is dan weer dan het bovenop niet verlicht is, maar als de maan zich laat zien dan valt het wel mee met het zicht, want er staan geen gebouwen of bomen in de weg.
 Het is vreselijk en ik hoop dat ze er snel achter komen wat er gebeurd is en de evt. dader vinden....hoewel dat weer een nieuw drama met zich meebrengt natuurlijk.

Op Marken is de klap uiteraard nog veel harder aangekomen dan hier.......vrijwel iedereen kent elkaar daar.
Triest.........  het is weliswaar wonderlijk dat een 14-jarig meisje daar in het donker liep, maar 14-jarige meisjes doen wel vaker rare dingen........ die zijn niet altijd gehoorzaam en denken niet altijd na...... pubers zijn nou eenmaal anders dan kleuters en volwassenen.
Ik weet niet wat er aan vooraf ging en waarom zij daar liep, maar ik kan mij er wel iets bij voorstellen.
Hoe lang ze er al lag weet ik ook niet, maar ze is om 4 uur gevonden, maar ze was om 1 uur al vertrokken vanaf haar huis op Marken...... dan kan het natuurlijk al veel eerder gebeurd zijn. Ze werd gevonden op ongeveer een uur lopen van haar huis.....wat is er in die tussentijd gebeurd?

Maar wat er ook gebeurd is, het is in- en intriest en ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte toe! 

2 opmerkingen:

  1. Een vreselijk drama. Voor het slachtoffer maar ook de ouders, het gezin. Je moet er niet aan denken.
    En geen enkel aanknopingspunt, voor zover ik weet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zijn 4 auto's met schade gevonden, die zijn meegenomen voor onderzoek. 1 stond op het vakantiepark in Uitdam, de andere 3 op Marken. Het is vreselijk. Omdat ze 's nachts de deur uitgegaan is vermoed ik dat ze kwaad was....... dat lijkt mij voor de ouders ook een moeilijke gedachte (als het inderdaad zo gebeurd is).... maar 14-jarigen hebben vaak ruzie thuis en lopen wel vaker de deur uit en gewoonlijk komen ze ook weer terug.

    BeantwoordenVerwijderen