Zoeken in deze blog

woensdag 22 juli 2020

Ik heb een toe toe toeter op mijn mobile scooter......

Wat een vreemd plan van Maastricht....om te bezuinigen willen ze dat mensen voortaan hun scootmobiel gaan delen! Dan kan je dus niet de deur uit als de ander hem heeft, dat beperkt mensen al een stuk in hun vrijheid en er zullen veel afspraken verzet moeten worden.

 Maar hoe gaat dat dan? Als ik een scootmobiel heb en ik moet hem delen met iemand 3 straten verder......ik breng hem even langs...'nou hier is ie dan, veel plezier"  met moeite kom ik er vanaf, want ik heb dat ding natuurlijk niet omdat ik mij zo goed kan bewegen....en dan?  Moet ik daar dan maar naar een bankje strompelen en daar wachten tot de ander terugkomt? Dat stuk naar huis kan ik natuurlijk niet lopen en ik heb geen scootmobiel.
Een haal en breng-dienst dan? Dat kost geld en ze moeten bezuinigen!

En voor die ander geldt hetzelfde, die kan hem ook niet halen of brengen.......dit werkt dus echt niet. Ik stel voor dat degene die dat bedacht alle schoenen weg doet op 1 paar na. Maar dat paar moet wel gedeeld worden.....

Bezuinig op dingen die niet nodig zijn, maar niet hierop en zeker niet op deze manier. Misschien zijn er goedkopere scootmobiels, misschien wat minder comfortabel...... ook niet leuk, maar altijd nog beter dan hem moeten delen. Eigenlijk moeten die dingen gewoon goed zijn en comfortabel, maar goed...... war comfort inleveren is beter dan delen! En ik vermoed dat er zat geld uitgegeven wordt aan onzinnige dingen, dus ik zou zeggen: begin daar eerst maar eens mee!

Quote van de dag:


Donderdag 23 juli 2020:

Yada Yada Yada day
Wereld Sjögren’s dag
Vespa worlddays

3 opmerkingen:

  1. Bespottelijk.
    Laat de gemeente dan zelf maar scooters leveren, zoals het witte fietsenplan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt idioot, als je een scootmobiel nodig hebt kan je die niet delen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Via Facebook

    Susanne Bout Wat een onzalig plan. Ik had er nog niet van gehoord. Maar ik voorzie dezelfde problemen als jij.

    Ans Dekker-Martis Ik zag het op tv, bij hart van Nederland van dinsdag....mijn mond viel open van verbazing...... dit kan gewoon niet.


    Yolanda Vis Wat een vreemde toestand zeg. Precies hoe je dat beschrijft, deze ideeën komen van mensen die er zelf niet mee te maken hebben en kunnen niet begrijpen hoe zoiets zou moeten werken.... ik heb het idee dat dit idee in de prullenbak verdwijnt....

    Ans Dekker-Martis Behalve dat je het iemand niet kan aandoen dat iemand met een scootmobiel ineens er niet dagelijks meer gebruik van kan maken is het ook gewoon heel onpraktisch, het valt niet te regelen tenzij daar geld voor uitgetrokken wordt.....maar ja.... dan bezuinigen ze niet of veel minder.

    Yolanda Vis Ans die scootmobiel gebruikers zijn meteen hun vrijheid kwijt... niet even naar de supermarkt, apotheek of naar de dokter... of naar het gemeentehuis om te protesteren!

    Ans Dekker-Martis Precies...... er zullen heel wat afspraken afgezegd moeten worden, want die dag hebben ze de scootmobiel niet.
    Het kan gewoon niet! Ik kan mij niet voorstellen dat dit plan doorgaat.

    Yolanda Vis Wat ik al zei: prullenbak!

    Edwin Dekker Persoon a mag de even weken, en persoon b de oneven weken? Scheelt wel een aantal wisselingen 🙄

    Ans Dekker-Martis Dat scheelt wel, maar je blijft die wisselingen wel houden
    Rare toestand!


    Yvonne Willen als ze nu eens beginnen met tweedehands scootmobielen op te knappen, en niet te laten staan en iedereen meteen een nieuwe te geven..

    Ans Dekker-Martis Dat is een veel beter idee...... want het is inderdaad verspilling om ze niet opnieuw te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen