Zoeken in deze blog

vrijdag 3 juli 2020

Het gaat goed.

Ik kom helemaal bij van dit weer....niet koud en zeker niet te warm...gewoon lekker! En de regen zo nu en dan neem ik op de koop toe.....liever deze temperatuur met regen dan warmer en droog. Voor de natuur mocht het ook wel weer eens regenen, hoewel het hier allemaal nog wel meeviel.
En het hoort erbij in Nederland, een weekje regen is normaal.

Verder gaat het ook goed..... steeds vaker meet ik heel goede bloedsuikerwaarden.....al na de eerste spuit! Afgelopen woensdag de tweede spuit genomen......  geen last van duidelijke bijwerkingen!
Het rare is dat als mijn suiker perfect is het nu voor mij voelt alsof het te laag is.....mijn lichaam moet er blijkbaar weer aan wennen! En dit is nog maar de startdosis...... die wordt niet langer dan 4 weken gegeven omdat hij eigenlijk te laag is.

Ik slaap nog steeds veel, dat wel.....maar dat is niet zo erg, het is toch rustig doordat alles stil staat (in elk geval voor mij!), dus het is niet erg om op rare tijdstippen in slaap te vallen. Soms wel irritant....als ik een film wil zien en dan tot 2x toe in slaap val.
  ðŸ˜‚😴😴

Vandaag in een nieuw boek begonnen: Cliënt E.Busken van Jeroen Brouwers. Bedankt voor de tip Bertie!!!!  Ik vind het een goed boek, al zal niet iedereen hiervan houden.

Verder geen nieuws, het is rustig hier!

Quote van de dag:


Vrijdag 3 juli 2020:

 Blijf uit de zon dag
Plastic-tas-vrij-dag
Comic sans-dag
Week van het jonge kind

 

2 opmerkingen:

  1. Fijn, gefeliciteerd en ga zo door!

    Busken vond ik bijzonder. Zo te kunnen schrijven vanuit iemands verwarde geest, buitengewoon knap en nee, niet iedereen zal er van houden maar we hebben toch allemaal een voor- en afkeur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel!
    Een heel bijzonder boek. Inderdaad heeft iedereen een voor- en afkeur, maar er zijn veel boeken waarvan ik wel kan inschatten of iemand er van houdt en dat vind ik van dit boek moeilijk. Maar ik hou ervan!

    BeantwoordenVerwijderen