Zoeken in deze blog

zaterdag 4 juli 2020

Eddie

Gisteren had ik verkleedfoto's van Edwin, maar ik vond er nog eentje die eigenlijk niet mag ontbreken.  Edwin zat toen in Rotterdam op school op het Grafisch Lyceum voor de opleiding AV-techniek (audiovisueel) en later podiumtechniek. Ze hadden een dag op school met allerlei leuke dingen waaronder workshops (o.a. drummen met Cesar Zuiderwijk). De klas van Edwin deed de techniek (licht, beeld en geluid) en Edwin zou verslaggever zijn. Hij zou dan ook aan klasgenoten moeten vragen wat ze aan het doen waren en uitleg vragen. Nou vond hij dat wel leuk, maar zijn eigen klasgenoten vragen naar dingen die hij zelf al wist vond hij wat vreemd, dus hij ging niet als zichzelf, maar als de stuntelige Eddie Gobo, zo kon hij ook heel domme vragen stellen.
Verslaggever was hij al vaker geweest, er was eens een grote brandweeroefening in een tunnel in Rotterdam en daar mocht hij met een paar klasgenoten filmen en hij zou vragen stellen aan de brandweercommandant. Ze hadden eerst een perskaart moeten halen op het stadhuis, dat maakte het helemaal echt! De klasgenoten filmden het en regelden het geluid e.d.  Die keer ging hij gewoon als zichzelf, toen kon hij vragen stellen waar hij het antwoord zelf niet helemaal van wist en bovendien aan mensen die hij niet kende.... dat is anders dan aan een klasgenoot vragen waar een knop voor dient terwijl iedereen weet dat dat voor hem vragen naar de bekende weg is...... vandaar dat hij toen als Eddie Gobo ging.




Quote van de dag:





Zondag 5 juli:



 Internationale bikini-dag
World choir games
Dag van de blaasmuziek
 X-Day

2 opmerkingen:

  1. Ik zag laatst op facebook dat een oude klasgenoot hem nog zo noemde. De voorpret was al leuk, want hij had het niet van tevoren gezegd. Alleen wilde Cesar Zuiderwijk geen interview...... die begon niet aan die malligheid....dat was dan weer jammer.

    BeantwoordenVerwijderen