Zoeken in deze blog

maandag 10 augustus 2020

Er zijn van die dagen......

 Maandag werd ik niet heel vroeg wakker, meer op een normale tijd.  Rustig aan startte ik de dag op......nog niks aan de hand. 
Na het ontbijt een klein stukje fietsen en naar mijn 'plantenwatergeef-adres'. Daar vond ik gelijk mijn avondmaaltijd (was iemand vergeten en zonde om weg te gooien 😂), ik was al voorbereid en had een koeltasje mee, dan zou ik het thuis gelijk braden. 


Weer thuis kreeg ik telefoon.....of ik iets wilde opzoeken....prima....ik moest er wel even voor de deur uit, maar dat vond ik geen probleem. Ik dacht dat ik iets noteren moest en pakte alvast een fijnschrijver.....toen ik de telefoon ophing zat ik een blauwe stip op mijn bank.....en op een plaid.....en mijn ene hand was helemaal blauw....... de fijnschrijver lekte! Goeie inkt.....niet van mijn handen te krijgen! En later ontdekte ik pas dat ik ook een blauwe knie had.

Ik ging op zoek naar wat ik zoeken moest, maakte er foto's van en wilde ze thuis versturen per mail...ik sloot mijn  foon aan op de laptop om de foto's over te zetten, keurig stond er dat het gekoppeld was als media-apparaat, maar er gebeurde niks. ... dan maar naar mijn mail sturen en vervolgens per mail naar degene die het nodig had....mijn mail kon het adres niet vinden....raar. Het lukte toch na enkele pogingen, maar ik had niet gezien dat het een oud mail-adres was en kreeg hem terug....... dan toch maar met de app. Die wilde maar twee van de drie foto's versturen..... die derde lukte niet, wat ik ook deed. Tekst erbij was ook moeilijk, want dat toetsenbord is van slag.  Dan die derde foto toch maar weer per mail proberen.....ik had door wat ik fout had gedaan en vond het juiste adres. Sjongejonge...... een klusje van niks en ik was al een uur bezig....niet leuk. 

Even naar de supermarkt toen ik er toch voorbijkwam..... chaos bij de kassa..... een lange slingerende rij wachtenden voor een kassa...... er leek een tweede open te gaan (en meteen erna meer), maar iemand die net aan kwam lopen had duidelijk zin om daar als eerste te zijn..... die moest ik te snel af zijn, maar toen dacht een ander weer dat IK voor wilde dringen..... het kwam allemaal goed, maar het was even choatisch en raar. 

Ik besloot dat het tijd was voor een kop koffie en rust! Niks meer doen wat fout kan gaan! Ik sliep snel, prima, het was toch te warm om nog iets te doen.

Maandagavond luister ik altijd naar een radioprogramma en met een paar vaste luisteraars reageren we dan op Facebook over het programma...... eentje had het zo warm dat ze zei een koeler plekje te zoeken om beter te kunnen ademen........ daarna niks meer van gehoord.....telefoon staat uit en nog geen reactie op mijn mail aan haar. Dat voelt toch niet goed! Misschien valt het mee, maar toch.....
En ik ken geen familie of vrienden waarbij ik kan informeren. Afwachten dus maar. 

UPDATE:  Alles is in orde...... contact gehad vannacht...... het ging even niet goed maar het is weer oké!

Quote van de dag:


Dinsdag 11 augustus 2020:

Nationale zoon- en dochterdag.

3 opmerkingen:

  1. Pat Ricia Wel een dag met een gaatje zeg!

    Ans Dekker-Martis zeg dat wel

    Pat Ricia Soms heb je van die dagen dat je beter in bed had kunnen blijven. Met deze warmte geen optie haha.

    Ans Dekker-Martis Jakkes nee, veel te warm! :D

    Susanne Bout Poeh, dat is me nogal wat. Heb je al een reactie gehad inmiddels?

    Ans Dekker-Martis Nee, maar ik weet dat ze niet vaak haar mail checkt en haar oude mobieltje staat thuis meestal uit. Haar vaste nummer heb ik niet. Het is niets voor haar om helemaal niet meer te reageren..... even nog omdat ze een luchtje schept, maar het programma duurde nog bijna anderhalf uur en ze is niet teruggeweest. Ik denk dus wel dat ze duidelijk niet in orde was, maar hoe erg..... geen idee en als ze zelf niet reageert kom ik daar niet snel achter,
    Morgen zou ze moeten werken, ze is eigen baas, maar heel strikt in die dingen, dus als het maar enigszins kan zal ze werkeh en dus ook haar mail checken.

    Ans Dekker-Martis Vannacht om 2 uur een reactie.... alles goed nu, maar ze was even flink beroerd, was op het aanrecht gaan zitten met voeten en polsen onder de koude kraan..... toen het iets beter werd is ze gaan slapen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een dag, om in te lijsten.😁
    Blij toen hij om was?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij was voor mij pas echt afgelopen om 2 uur 's nachts toen ik een mailtje kreeg dat alles in orde was.
    De dingen van eerder die dag kon ik nog wel om lachen....nou ja, nie op dat moment, maar wel snel daarna. Maar dat laatste zat mij echt niet lekker.
    Maar alles is goed, dus dat is ook weer iets dat voorbij is.

    BeantwoordenVerwijderen