Zoeken in deze blog

dinsdag 11 augustus 2020

Uitwaaien op de dijk

Dinsdagmorgen fietste ik even naar de dijk........ er stond een stevige wind en het was er heerlijk! Niet te lang, want ik zou verbranden zonder het te merken, ik moet altijd uitkijken.... maar het was echt heel lekker. Niet ver gefietst, bovenop de dijk was ver genoeg en dan gewoon staan uitwaaien. Het was 's morgens in mijn tuin ook goed uit te houden, ook daar was de wind voelbaar en de zon was nog aan de andere kant van het huis, maar op de dijk was het nog beter!
Meerdere voorbijgangers riepen: "Lekker hé?" ....ze hadden het dus helemaal begrepen. 
Daarna was het wachten op een buitje..... er was een klein buitje voorspeld om 19.00 uur. Of er toen iets gevallen is weet ik niet, want ik viel in slaap, maar veel zal het niet geweest zijn want toen ik tegen achten wakker werd was alles droog. Dat het ook anders kan zag ik op tv.




De Gouwzee met Marken aan de overkant




Aan de ene kant de Gouwzee, aan de andere kant 'de Poel' 




De zon was zo fel dat ik niet veel op het scherm van mijn camera kon zien en vnl. op goed geluk wat foto's maakte......veel foto's waren scheef....ik heb ze rechtgezet, maar nu staat de datum scheef 😂

Quote van de dag:




Woensdag 12 augustus 2020:

Wereld kalligrafiedag

2 opmerkingen:

  1. Zalig!! Uitwaaien, ik hunker ernaar.
    Het waait een klein beetje, vannacht veel regen gevallen maar ik hoor niets van overlopende putten in het dorp. Voor grond en groen was het heel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier nog geen regen......ik heb in elk geval niks gemerkt, dus het kan niet veel zijn. Wel steeds wat wind en dat is heerlijk en daar boven op de dijk natuurlijk de volle laag......heerlijk.
    Steeds als ik de planten water geef op het adres van vakantiegangers fiets ik even door naar de dijk.
    Vandaag wat later....ik was weer vroeg wakker, de was gedaan en die buiten opgehangen, beetje onkruid eruit...... en toen werd het alweer warmer. Ik denk dat ik even een uurtje ga slapen en dan lekker in bad..... daarna pas op de fiets en de planten water geven, nu nog even geen zin en fut.

    BeantwoordenVerwijderen