Zoeken in deze blog

donderdag 20 augustus 2020

Lekker even fietsen

 Eindelijk eens een hele nacht aan één stuk door geslapen..... dat is lang geleden. Ik viel woensdagavond om een uur of 10 in slaap en werd pas om half 7 wakker. Bij mij is wakker nooit meteen echt wakker, ik kom altijd langzaam weer tot leven, zelfs niet als ik lang geslapen heb...... maar dit was toch wel erg lekker. 

Begin van de middag maar weer eens fietsen...... richting dijk weer. Ik was nog geen 200 meter onderweg of ik voelde de eerste spetter. Ik reed door...... er kwamen nog genoeg bushokjes waar ik zou kunnen schuilen.  Het zette niet erg door...... beetje meer...... het was weer over.....nee, het regent toch nog...

Voor ik de dijk op ging bleef ik even wachten....ik keek naar de wolken..... er was een donkere wolk boven mij en dit kwam nauwelijks van zijn plaats. Het zag er wel dreigend uit, maar er achter werd het weer vriendelijk. Ik besloot het nog even af te wachten, ik stond daar prima. 




Na een tijdje besloot ik dat het wel meeviel en fietste de dijk op..... pffff, een stevige tegenwind, ik voelde dat ik dat niet lang zou volhouden..... een klein stukje dan. Wel goed om een stukje te doen.... even lekker kracht te zetten, maar ik moet het natuurlijk niet overdrijven..... dus een klein stukje en daarna lekker uitwaaien daar bovenop! 






Om daar nou eindeloos te blijven staan leek mij geen goed idee, dus ik besloot met een omweg richting huis te gaan. Ondertussen kwam de zon door en ik plakte er nog een ritje aan vast.....ook weer niet te ver, maar even lekker een stukje doorfietsen, voelen dat ik wat doe.
De zon werd feller en het werd mij weer te warm.....nog heel even!
 Af en toe even stilstaan en van de omgeving genieten, foto's maken.... en toen weer terug. Toch ruim een uur weg geweest, bijna anderhalf denk ik.





Ik voelde dat het zo echt wel genoeg geweest was...... flink moe, maar ik had nog net de fut om een potje thee te zetten. Lekker languit op de bank...... top!  Als ik elke keer wat meer doe gaat het steeds beter. Elke keer iets verder of sneller.... krachten opbouwen! 

Vreemd, ik kan al een paar dagen geen foto's op deze weblog zetten met Google Chrome.....ik moet dan even een overstapje maken naar Edge, daar lukt het wel. 

Quote van de dag:

Vrijdag 21 augustus 2020: 

Dag van de ondernemer
Dag voor senioren
Dag ter herdenking en eerbetoon aan de slachtoffers van terrorisme
Weekend van de romantische muziek
Edese heideweek



2 opmerkingen:

  1. Heerlijk, dan kom je uitgewaaid maar vooral tevreden thuis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, heerlijk is dat. Dan ben ik moe op een prettige manier, dat voelt goed!

    BeantwoordenVerwijderen