Zoeken in deze blog

woensdag 19 augustus 2020

Zomaar wat

 Alles werkt weer in de nieuwe foon, alleen de oude sms-jes ben ik kwijt. Ik krijg wel nieuwe binnen (even getest met Edwin), maar de oude zijn weg en helaas zit daar iets bij wat ik nodig heb. O, het gaat uiteindelijk wel lukken, maar dat is wat omslachtiger. Normaal kan dat overgezet worden van toestel naar toestel, maar omdat ik in die oude zelfs de simcode niet meer kan invoeren is dat dus over en uit! Er valt nog wel een code op te vragen schijnt het, maar goed..... ik heb het ondertussen al anders geregeld. 
Er zijn groter rampen, verder ben ik blij met deze nieuwe foon.....het stond niet in de planning, maar ja..... het was wel nodig! 

Gelijk whatsapp op mijn laptop gezet..... daarvoor moest ik het op mijn foon aanzetten, dus dat lukte niet met die ouwe. Ik dacht handig, als mijn foon weigert heb ik toch whatsapp....... nee dus...... mijn foon moet aanstaan om het te ontvangen op mijn laptop hahaha. Soms komt er een bericht en zie ik de mededeling dat ik eerst mijn foon aan moet zetten (die is dan in slaap gesukkeld....moet ik hem weer wakker maken).  Toch is het wel handig, want ik vind het wel fijner werken op de laptop. 

Verder weinig nieuws hier.... het is komkommertijd....... gelukkig ben ik gek op komkommers/ 

Onze muziekvereniging doet weer mee met de sponsoractie van Deen...... dus Monnickendammers...... onze koker staat op de Graaf Willemlaan! 


SPONSORACTIE

Maar ze kunnen ook in ons clubgebouw ingeleverd worden (er hangt een koker in de hal) en de leden zullen vast wel allemaal bereid zijn ze even in te leveren.....in het clubgebouw of in de Graaf Willemlaan! Bij mij kunnen ze in elk geval ingeleverd worden.....dus buren, als je niet weet wat je er mee moet doen...... kom maar op! 

Quote van de dag:


Donderdag 20 augustus 2020:

Wereldmuggendag






Geen opmerkingen:

Een reactie posten