Zoeken in deze blog

zondag 25 oktober 2020

Als een kind zo blij....

 Ik beken, ik hou van "alle leeftijdenfilms" en lees nog altijd graag boeken als Pietje Bell en Kruimeltje.  Ik hou van knuffeldieren en ik heb wel meer kinderlijke trekjes. Deels volwassen en deels kind. 
Het  kind in mij komt duidelijk zichtbaar naar buiten als het sneeuwt....... dan moet ik naar buiten om verse voetsporen in de sneeuw te maken (verboden er doorheen te lopen) en als er genoeg valt een sneeuwpop te maken. Ik droom van sneeuwballengevechten, heerlijk. 
Ik heb vaak het gevoel dat ik een radslag wil maken....zomaar op straat....... ik doe het niet, want ik heb het nooit gekund, dus niet verstandig om het dan op mijn 66ste te gaan doen.
Ik hou op z'n tijd van flauwe kinderlijke raadsels. 
Ach...... ik heb de lengte van een kind, mijn gedrag is het dus af en toe ook! 

Quote van de dag:


Maandag 26 oktober 2020:

Howl at the moon day

Intersekse bewustwordingsdag

Fairtradeweek

Dag van de stad

2 opmerkingen:

  1. 😁 Dag meisje. Alles goed?

    Maar ik snap het. Bij mij komt zoiets alleen boven als ik ergens superblij mee ben. Prijsje winnen (al is het maar een euro), goed artikel gescoord waarnaar ik lang zocht. En sneeuw, maar niet voor de pop, voetstappen zijn genoeg.
    Terwijl ik tweemaal zo lang ben en dubbel kind zou kunnen zijn. ☻

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, precies..... ik met met elke prijs blij! Als ik dan mensen hoor zeggen: "Wat heb ik nou aan een cadeaubon van een tientje" dan snap ik dat niet. Artikel gescoord ja, maar vooral als het dan echt goedkoop is!
    Hahaha, de voetstappen heb je dus ook..... gek, ik moet er vaak zelf om lachen, maar ik ben echt blij dat mijn voetstappen er nog ongeschonden liggen als ik een rondje heb gelopen. Dubbel kind....nog leuker!!
    En alles is goed met dit meisje :)

    BeantwoordenVerwijderen