Zoeken in deze blog

zondag 11 oktober 2020

Zaterdag

Zaterdag kwamen Edwin, Geurtje en Wesley met de honden. Weer met cadeautjes....en ik had al een printer gehad! 
Toen ik dacht dat ik alles gehad had (een mooie kastmand, messenset, allerlei pannen, en de tas waar alles inzat...uit mijn hoofd, dus ik kan wat vergeten zijn) kwam Wesley met 2 heel leuke kerstfiguren, geweldig. 
Daarna leek ik alles gezien te hebben, maar Geurtje toverde af en toe nog iets uit haar tas, zoals een leuk shirt en een Halloweenmondkapje...... geweldig! Veel te veel natuurlijk! Maar ik ben er wel heel blij mee. 

Meestal gaan ze ook even boodschappen doen bij Deen als ze hier zijn en soms blijven ze wat langer weg.... nu ook..... dan gaan ze even door naar de kringloop in Volendam. Ze hadden mazzel, want eigenlijk zou de weg die kant op afgesloten zijn dit weekend en zouden ze er alleen met een flinke omweg kunnen komen.....maar de afsluiting was uitgesteld! 

Het was heel gezellig en er was natuurlijk genoeg te eten/snoepen en 's avonds stond er een flinke schaal macaroni klaar voor de liefhebbers. Edwin sloot nog even de printer aan en had een soundbar meegenomen om op mijn tv aan te sluiten omdat het geluid van mijn  tv niet zo geweldig is.... het beeld is perfect, maar het geluid niet...... en nu wel! Tsja, ook al doet hij ander werk, geluid is toch nog wel zijn specialiteit!
Wel prettig zo'n handige zoon. De printer zou mij uiteindelijk wel gelukt zijn, maar er zat een gebruiksaanwijzing bij waar je weinig aan hebt en er waren dingen bijgeleverd die ik niet nodig bleek te hebben en waar ik mij al van afvroeg wat ik daarmee moest. Ik zou dan toch gaan zoeken over het hoe, wat en waar.... en hij weet meteen dat ik het niet nodig heb.....zoveel eenvoudiger. Hij was er toch....en ik weet dat hij het niet erg vind. 

Behalve een gezellig dag met cadeautjes zijn er dus ook weer wat klusjes geklaard. Ook de tv had hij nog iets beter afgesteld.... dat had ik niet eens gevraagd..... maar als ik mij omdraai heeft hij het al voor elkaar....handige Harry. 

Weer een leuke dag dus. 

Maar voor iemand die haar verjaardag nauwelijks vierde heb ik toch wel erg veel gekregen:








En dan staan de printer en de soundbar nog niet eens op de foto.... en het houten messenblok waar ze na het winkelen mee aankwamen ook niet. 
Vrijdag en zaterdag ben ik dus echt schandalig verwend!




Quote van de dag:

Zondag 11 oktober 2020:

Nationale coming-out day
Landelijke stiefouderdag
Internationale meisjesdag
Nationale bokbierdag
Nationale stoelyogadag 
Week van het bos (BE)



2 opmerkingen:

  1. Dat was duidelijk een jubeldag.
    Felicitaties, klusjes bijwerken, cadeautjes, en veel warme gezelligheid.
    Je kunt er weer lang op teren, heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jawel hoor, als ik nu 3 maanden in quarantaine moet heb ik nog een voorraadje warmte en geluk in voorraad..... dan kan ik er tegen!

    BeantwoordenVerwijderen