Zoeken in deze blog

woensdag 14 oktober 2020

Regelen

Ik heb er een hekel aan, maar woensdag werd een regeldag. Eerst maar eens mijn aow aanvragen, dat moet tegenwoordig via internet. Vlak voor mijn verjaardag had ik daar een brief over ontvangen....ik had begrepen dat ik allerlei gegevens bij de hand moest hebben, dus ik was gewapend met het één en ander voor ik de site opende. Dat viel mee.......  ik moest een paar keer ja of nee aangeven.... simpel, het was allemaal nee...... mijn telefoonnummer invullen..... bankrekeningnummer hadden ze al..... en dat was het. Niks van wat ik paraat had had ik nodig hahaha. Nu maar afwachten.
Daarna even de bonnen van mijn gewonnen prijs in de Postcodeloterij afgeven.....ze moeten in Broek in Waterland ingeleverd worden (en sommige mensen moeten naar Katwoude), lekker onhandig. Maar iemand anders wil dat voor mij doen, die haalt er meer tegelijk op. Dat is mooi geregeld en als er wat tussenkomt dan haal ik het alsnog op voor ons allemaal. 
Vervolgens heb ik de woningbouwvereniging gebeld omdat mijn STOPcontact er weer mee stopte. Deze keer sturen ze een elektricien en die zal bellen voor een afspraak. 
Daarna voor het eerst medicijnen online bijbesteld..... ik krijg deze (nog) niet automatisch.
Verder wat dingen bij elkaar gezocht wat ik iemand beloofd had en daar waren wat mailtjes voor nodig, dat maak ik morgen verder af als ik overal antwoord op heb.
En lekker lang aan de telefoon gehangen om gewoon lekker te kletsen! Dat was dan weer wel leuk! 

Quote van de dag:

Donderdag 15 oktober 2020:

Werelddag voor waarden
Dag van het handen wassen
Dag van de witte stok
Studentendag
Spiritday
Dag van de Plattelandsvrouwen
Kredietuniedag
ShakeOut-dag
Waterbouwdag
Dag tegen kanker (BE)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten