Zoeken in deze blog

woensdag 7 oktober 2020

Pa is weer bezig.

 Mijn vader en moeder gingen eens op de brommer naar IJmuiden...... weer eens wat anders en omdat een oom en tante van mijn vader daar een supermarkt hadden besloten ze daar ook even langs te gaan. Pa bleef op de brommer zitten terwijl ma even binnen ging kijken.... ze was snel terug, ze had alleen neef Klaas gezien, maar het was zo druk dat ze maar niks gezegd had. Ze stapte weer achterop en de rit ging verder. Ineens porde ze mijn vader in zijn rug...."Daar loopt ie, daar loopt Klaas!" ..... dat hij daar nooit zo snel kon zijn dachten ze niet aan, maar vader reed naar 'Klaas' en gaf hem een klap op zijn schouders terwijl hij riep..... "Zo lelijke laaienlichter!" "Wat zegt u meneer?" zei de wildvreemde man die zich omdraaide..... mijn moeder porde nog een stevig mijn vader in zijn rug terwijl ze riep: "Het is hem niet....Cor....rijden!!!" ..... en later "Hoe kon je dat nou zeggen?" waarop pa antwoordde: "Ja, jij zei dat het hem was!"

Heel lang geleden (ik weet niet of ik al bestond) moest mijn vader altijd erg vroeg naar zijn werk. Als hij bij de bushalte stond kwam er altijd een man die hem op zijn schouder sloeg en riep: "Zal ik jou eens lekker in elkaar tremmen?" .... geintje.... maar elke keer hetzelfde.  Op een keer kwam mijn vader aanlopen en zag iemand staan.... hé, Jaap is er al.... dan draaien we de rollen eens om....."Hé, zal ik jou eens even in elkaar tremmen?" en natuurlijk was dit Jaap niet😂, maar dat had mijn vader net te laat door! Altijd lachen met Pa


Quote van de dag:



Woensdag 7 oktober 2020: 

 Dag tegen de eenzaamheid bij jongeren
Nationale snipperdag
Werelddag voor fatsoenlijk werk
Internationale dag van de borstkankerMAN
Week van de fairtrade (BE)

2 opmerkingen:

  1. Haha, altijd grappen maken.
    Nog een geluk dat hij nooit de verkeerde tegenkwam, ik bedoel iemand die er serieus op reageerde. ☻

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zeiden wij ook wel eens, vooral die keer dat hij dacht bij mijn broer door het keukenraam naar binnen te klimmen..... hij wilde eens leuk binnenkomen.....maar het was de verkeerde flat en stapte bij wildvreemde mensen naar binnen die toevallig ook nog eens eens een kamer vol visite hadden: "Wat doet u hier?" "Ja, dat vraag ik mij ook af" "Hoe bent u binnengekomen" "Door het keukenraam" "Nou,, dan zou ik maar snel door de voordeur weer naar buiten gaan!". Voor hetzelfde had er iemand hem met een knuppel op zijn hoofd geslagen terwijl hij binnenkwam.
    Later nog vaak om gelachen..... maar dat was dus echt iets voor mijn vader.

    BeantwoordenVerwijderen