Zoeken in deze blog

vrijdag 11 december 2020

Filmpje kijken?


 Er zijn al veel Kerstfilms te zien op tv. Nou hou ik het meeste van de alle-leeftijden-films en die heb ik nog niet gezien, dit zijn meer bouquetreeksfilms..... zij en hij mogen elkaar niet, dan weer wel, dan een misverstand waardoor het misgaat en natuurlijk komt alles op het eind weer goed.  Geen films met spanning of om bij te schaterlachen, maar lekker simpel..... nadenken verboden en onnodig. 
Ik heb er nu een paar gezien, maar ik kom steeds dezelfde acteurs/actrices tegen en zelfs een keer hetzelfde huis..... zo gaan de films wel heel erg op elkaar lijken. Dan moet je er niet teveel achter elkaar zien. 


Af en toe is het leuk (en de één is natuurlijk veel beter dan de ander), maar ik ga toch meer voor Annie en Mathilde, dat zijn films die ik wel 100 keer kan zien.
Ik ga niet voor Home Alone...... het eerste deel ging nog wel als het moet, maar één keer is meer dan genoeg en na deel nummer zoveel ben ik het zat....ik hoef de andere delen niet te zien! 
En een leuke detective, daar kan je mij voor wakker maken! Maar die zijn er het hele jaar, dus in de Kersttijd ga ik voor de zoetere films. Disneyfilms, ook prima.... het hoeft niet eens een echte kerstfilm te zijn, als het maar bij de kerstsfeer past. Graag iets zieligs erin om even lekker te huilen (o ja..... dat kan ik heel goed!). 
Netflix heb ik niet, dus ik moet het hebben van wat er op tv komt, maar met zoveel zenders is er regelmatig wat te vinden en ik heb ook wel wat dvd's. 


    Quote van de dag:

 
Vrijdag 11 december 2020: 
Wereld kinderfondsdag
Internationale dag van de bergen
Paarse vrijdag

2 opmerkingen:

  1. Eem enkele keer staat hier een film op, maar ik kijk dan maar af en toe. Het duurt me te lang, het moet al heel grappig zijn wil ik er mijn aandacht bij houden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat heb ik ook jarenlang gehad, maar nu lukt het mij weer goed....al ben ik soms tussendoor ook met mijn laptop bezig.

    BeantwoordenVerwijderen