Zoeken in deze blog

zaterdag 19 december 2020

Vrijdag


 Ik wilde toch nog wat boodschappen halen...... en dus maar weer heel vroeg. Gelijk dan ook maar even mijn oud papier wegbrengen..... ik had ondertussen alweer meerdere dozen vol. Ik besloot dat even snel eerst te doen en reed het winkelcentrum voorbij. 
Nou, even snel werd het niet...... er stonden heel wat dozen oud papier voor de deur, van mensen die geen sleutel hadden (er wordt nu even geen papier opgehaald vanwege de nieuwe maatregelen) We zijn er best blij mee als mensen het dan zelf brengen, maar het was voor mij even een tegenvaller, want dat laat ik dan toch niet zomaar staan. 



Veel dozen waren vochtig, dus lastig te dragen. Ik probeerde zoveel mogelijk karton en papier meteen te scheiden, maar vooral de container met karton raakte vol en een lege kon ik niet goed bij, dan moest ik de hele boel een soort van verbouwen en dat zag ik niet zitten. Er stond al een grote doos met karton naast, dus dat deed ik ook maar. Ik viste nog even een lege drankfles uit een doos met papier...... die zou ik wel even in de glascontainer gooien.... maar ik ben dat dus vergeten, die staat er misschien nog steeds. Een hoge doos, de laatste die ik pakte zette ik in zijn geheel binnen neer, die was mij even te onhandig. Daarna was mijn eigen papier aan de beurt. Dat ging vrij snel, in verhouding was dat niet veel en in hapklare brokken, geen zware of te grote dozen. Ik had wel grote dozen, maar die had ik al thuis keurig opgevouwen.  Maar goed...... een kleine 3 kwartier later zat ik weer in mijn auto...... uit te hijgen, de ramen besloegen meteen.  Het was wat veel, maar ik vind dat ik dat niet kan laten staan voor een ander..... als er echt te zware dozen waren zou ik die natuurlijk wel hebben laten staan (wat niet gaat dat gaat niet), maar het lukte wel..... het was alleen wat veel. 



Het was nog steeds donker toen ik bij de supermarkt kwam. Alles wat ik nodig had was er....... de rest kan nog niet, daar moet ik nog even mee wachten. Ik heb al een bestelling geplaatst voor groente e.d., die kan ik dinsdag ophalen, dat hou ik dan wel goed tot kerst. 
Thuis snel de boodschappen opruimen en ik wilde nog even op zolder een doos kerstspullen pakken, maar eerst een koppie thee....... en een tukkie....... het duurde uren voor ik weer een beetje fut had, maar dat was niet erg..... vandaag doe ik wel de dingen die ik gisteren wilde doen........ er komt altijd weer een volgende dag om dingen af te maken.  

Nog 6 dagen voor Kerst.

Quote van de dag:


Zaterdag 19 december 2020:
Look for an evergreenday

4 opmerkingen:

  1. Een flink tuk is wel nodig na de inspanning en waarom ook niet? Met deze dagen hoef je nergens naar toe, je hebt de tijd aan je eigen.
    Meet dat vroege opstaan word je halverwege de dag vanzelf al moe of slaperig, dan is een uurtje op de bank heerlijk. Met een boek, open op slapend gezicht. ☻

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is ook zo, maar de laatste tijd slaap ik wel erg snel overdag en 's nachts niet..... ik draai de boel om. Probeer het weer te verschuiven naar normaal, maar dat lukte tot nu toe niet erg. Nou ja, komt vanzelf weer goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is een van die dingen waar ouderen voor gewaarschuwd worden: probeer wakker te blijven overdag. Valt niet altijd mee...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Precies, het moet wel lukken! Soms kan ik echt mijn ogen niet openhouden.
    Het heeft even tijd nodig, ik wil het in etappes proberen te verschuiven, want in één keer krijg ik dit niet goed.

    BeantwoordenVerwijderen