Zoeken in deze blog

donderdag 28 januari 2021

Afstandsbediening en over mensen


Zoek de verschillen

 Mijn nieuwe afstandsbediening is binnen, doos geprobeerd open te maken zonder hem stuk te scheuren (want misschien moet hij nog terug), dat lukte redelijk...... ik zag de levensgrote plakker over het hoofd en begreep dus niet waarom ik de doos niet open kreeg, maar het is gelukt, op een paar piepkleine scheurtjes na.  
Het batterijenklepje kreeg ik moeilijk open, maar dat werkte anders dan ik dacht..... dat heb ik wel vaker. Ook als het wel zo werkt dan gaat het wel eens moeizaam.... ik heb nooit gezegd dat ik handig
ben. 
Meteen lukte het mij om de ontvanger aan en uit te zetten (jaja, zomaar in 1 x)...... of liever gezegd uit en aan. Dat was wat bij de oude niet meer lukte, dus al een hele verbetering.  
Zenderwisselen, tv-gids.... het lukte allemaal. Nu eens kijken..... ik moest hem op de tv afstemmen.... hm.... mijn merk staat niet op de snelkeuzelijst..... dan moet ik naar de site. Daar stond eerst hetzelfde wat ik al op papier had, maar ik kon ergens op klikken.... een link dacht ik..... hij opende niet... nog eens proberen en nog eens...... ineens zag ik dat ik die mogelijkheid 5x gedownload had 😂 .....  1 was wel genoeg geweest. Lekker handig bezig weer hahaha. 
Aha, daar stond een heel lange lijst met merken.... op alfabet ...... nee hoor, die van mij stond er niet bij. 
Ik lig er niet wakker van..... ik kan nu niet mijn tv met die afstandsbediening aan en uitzetten..... dat deed ik altijd al met de bij de tv behorende afstandsbediening..... het geluid..... ook niet belangrijk. Geen idee of er iets is dat wel belangrijk is zonder de koppeling, wat ik niet weet dat mis ik waarschijnlijk niet. Ik gebruikte altijd al 2 afstandsbedieningen, blijkbaar heb ik dat nooit goed gekoppeld (kon ik mij ook al niet herinneren)..... ik vind het geen probleem. 
En de oude afstandsbediening kan ik ook nog gewoon gebruiken, alleen de aan/uit-knop niet..... maar daar heb ik deze nieuwe voor! 

BLIJ dat ik de afstandsbediening zo snel in huis heb!

😃😋😊

Mensen worden steeds onverdraagzamer..... nu is er weer veel kritiek op studente "Suus" omdat ze een relschopper een held noemde. Ik begrijp haar...... zij ziet van bovenaf hoe hij fietsen op straat gooit als barricade....ze gilt een paar keer "NEE" .... en toen haar fiets aan de beurt was gilde ze dat het haar fiets was..... hij hoort het en zet haar fiets netjes terug! Nou..... dan had die relschopper dus ook een goede kant en voor haar pakte dat goed uit...... "Dank je wel, je bent een held!" vind ik dan geen rare reactie! 
Ik had niet de indruk dat zij die rellen goedkeurde...... ze was gewoon blij dat hij haar fiets van de ondergang gered had..... dan mag je blij zijn.... dan mag je hem een held vinden vanwege die actie. En hij was ook degene die de fiets op straat gooide.... maar hij haalde hem wel terug en zette hem netjes tegen de muur!

Het filmpje op twitter

Als iemand in het water springt om een drenkeling te redden is hij heel duidelijk een held..... maar de meeste mensen weten niet wat hij verder uitgespookt heeft in zijn leven..... op dat moment is hij een held. 
Bij de relschopper ligt het allemaal wel wat dichter bij elkaar en was de redding minder spectaculair....... het is ook duidelijk dat hij niet alleen maar goede dingen doet.... maar dan nog... het was aardig dat hij haar fiets terugzette! Mensen, stop met dat gezeur! Ik vond het een leuk filmpje.... en het laat zien dat mensen meer kanten hebben. Zoals ze wel eens zeggen van de grootste rotzak: "Maar hij is lief voor zijn moeder!" 


2 opmerkingen:

  1. Proficiat me de nieuwe ab, nu heb je er drie en kan er niets meer misgaan. In dat geval koop je er gewoon een nieuw televisietoestel bij.😂
    Suus heb ik niet gezien, wel over haar gelezen. Het liefst zou ik niets meer willen horen over deze tijd maar ja, je ontkomt er niet aan en dan wil je het tòch lezen.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahahah, die ene kan ik alleen voor de tv gebruiken, het meest gebruik ik die van KPN. Ik hou de oude er nog wel bij....bijna alles werkt nog.... en als ik die een keer laat vallen is het niet zo erg.
    Ja, dat herken ik..... ik heb dat sterk met rampen, ik wil het niet zien, maar ik blijf kijken.
    Dit volg ik allemaal nog wel, al wordt het al minder. En ik blijf mij verbazen over de reacties, maar die lees ik niet allemaal hoor..... daar zit zoveel gezeur bij.... weg ermee!

    BeantwoordenVerwijderen