Zoeken in deze blog

zaterdag 23 januari 2021

Weekend

 Gisteren begon de dag dan wel wat moeizaam, het ging steeds beter! 
Er kwam een prijsje van de Postcodeloterij binnen, heel Monnickendam had een 'lokaal vers-cadeaukaart" van 10 euro gewonnen...... altijd welkom!!
In de namiddag ging ik even een bloemetje halen voor een jarige en toen ik thuiskwam had iemand mij getagd...... ik had een prijs gewonnen bij diezelfde bloemenstal waar ik net geweest was! Ik had het nog niet gezien, dus bedankt voor het taggen Laura!. Vandaag mocht ik het ophalen. 

Ik stond op een redelijke tijd op, deed daarna de belangrijkste huishoudelijke klussen, gooide na 2 weken (!) de tulpen weg, maar redde er nog een stuk of 10 die er nog fris bijstonden en ging toen eerst het bloemetje wegbrengen ..... ik wilde het eigenlijk voor de deur zetten, aanbellen en weglopen..... en dan achter de schuur wachten of er open werd gedaan. Het is ook in deze tijd natuurlijk mogelijk dat er niemand thuis, in dat geval zou ik het mee terug nemen en later nog eens proberen. 
Ik werd al gesignaleerd, dus ik heb het persoonlijk overhandigd en even gezellig een praatje gemaakt.... dat is dan weer het voordeel van persoonlijk overhandigen. 

Daarna naar de bloemenstal om mijn prijs op te halen...... ik dacht op de facebookfoto hyacinten te zien, maar het zijn volgens mij narcissen (in elk geval geen hyacinten).... .... ook leuk! Ik ben gek op hyacinten, ook vanwege de geur, maar ik vind dit ook prachtig! 




 
Ik ben er in elk geval heel BLIJ mee!

Daarna nog even  iets wegbrengen...... ook weer klaar..... niks meer te onthouden, alles wat vandaag moest is gebeurd! Nou ja.... er moet natuurlijk nog genoeg, maar dat hoeft niet per se vandaag. 
Ondertussen is het weer lunchtijd..... daar eerst maar eens van genieten! 

Voor wie ook nog moet lunchen: EET SMAKELIJK!

Het is weekend!




2 opmerkingen:

  1. Het was prima om te lopen, zéker om een cadeautje op te halen. 😀
    Gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk weer en vandaag ook. Zo'n prijs is altijd welkom!!!

    BeantwoordenVerwijderen