Zoeken in deze blog

vrijdag 22 januari 2021

Het is toch geen vrijdag de 13de

Terwijl ik dacht nog even na te doezelen viel ik weer in slaap en werd pas aan het eind van de ochtend weer wakker..... nou ja, wat je wakker noemt, daar heb ik meer tijd voor nodig, maar goed.... het begin was er..... nu niet meer gaan liggen, anders wordt ik misschien op zaterdag pas wakker! 

Een douche doet altijd goed..... geheel verfrist kwam ik weer beneden..... kopje warme melk met koffie.....  ik was weer in het land der levenden!
Even mijn wekelijkse prik ingespoten..... ik was klaar voor de rest de dag.
Om te beginnen  maar wat rekeningen betalen en inplannen..... een rustig klusje, maar wel noodzakelijk helaas. Als het goed is staat er weer geld op mijn rekening, maar mogelijk niet genoeg, want ik krijg de 9de mijn eerste AOW en ik vermoed dat mijn ANW dan tot de 9de gaat.... dat betekent dan dat ik nu minder op mijn rekening heb en het restant pas de 9de krijg (ik ga er overigens wel op vooruit met AOW)..... dus ik moet even ingewikkeld doen om de rekeningen te kunnen betalen die voor de 9de betaald moeten zijn. Gelukkig bleek later dat ik niet moeilijk hoef te doen, het is het normale bedrag. 
Inloggen...... code invoeren..... even geduld.... ja, de laatste tijd gaat dat traag, maar vaak als ik het dan op een nieuw tabblad open krijg ik hem meteen....ingelogd en wel.....nu niet. Andere browser geprobeerd.... zelfde verhaal. Gekeken op alle storingen.nl.... sinds gistermiddag meer meldingen, ook over geld dat niet aankomt. Bij ING gemeld....... "Heeft u al een andere browser geprobeerd?" .... ja dus.... wachten op een nieuw antwoord. 

Ondertussen mail van KPN....."Bedankt voor uw geduld".  Hm.... dat geduld was er eigenlijk niet, maar ik kon weinig meer doen dan wachten en mopperen. 
Na de laatste update werkt alles op tv gelukkig weer naar behoren, maar het ging een tijd lang niet lekker..... alles werkte zo verschrikkelijk traag! En dat voor de normale prijs.
Nu krijg ik als dank voor mijn geduld tijdelijk extra zenders. Het zal goed bedoeld zijn, maar daar zit ik niet op te wachten.... zeker niet als het tijdelijk is, want de kans dat ik er in die periode naar kijk is klein of het zal maar weinig voorkomen. Er is zat te zien op de zenders die ik heb. Natuurlijk is er wel eens iets op een zender die ik niet heb, maar vaak weet ik dat niet eens..... want ik heb het niet 😂, dus ik weet niet wat ik mis! Ik wil niet zeuren, maar zelf had ik dan liever geld terug..... maar dat zal wel lastiger zijn en dat verwachtte ik ook niet. 

Tussendoor een telefoontje van iemand die iets wilde afzeggen...... geen ramp, maar het gaat allemaal wel moeilijk vandaag. 

Dan maar lunchen..... dat moet lukken...... brood met kaas en een blaadje sla..... augurk erop......  dat was lekker! Niet alles gaat mis gelukkig! 

En verder werkt mijn laptop goed..... ik heb wel eens dat mijn wifi moeilijk doet, maar dat is nu gelukkig niet het geval..... alles laadt normaal, dus de storing zal echt bij ING liggen. 
Weer een antwoord van ING..... er was geen probleem bekend.... (hm.... bij allestoringen.nl wel) en of ik het al op een ander apparaat geprobeerd had... als ik dat had zou ik dat zeker gedaan hebben.
Maar weer eens proberen.... plop.....meteen gelukt.... sneller dan het geluid! Al wekenlang....misschien wel maanden is het traag...... er is geen probleem bekend.... niks aan de hand daar, maar na mijn klacht is alles zo ineens beter. Toeval? Ik ben ik elk geval blij dat hij het weer doet.... snel de rekeningen betalen maar, voor hij er weer mee stopt!

BLIJ dat mijn laptop in elk geval goed is!

⛅🌞En dat de zon schijnt!🌞⛅
💖Ik hou van een blauwe lucht met witte wolken💖




4 opmerkingen:

  1. Gedoe! Vervelend als de dingen niet nar behoren werken, ik weet wel dat we verwend zijn maar we betalen voor van alles en nog wat. 😒

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, we betalen nu ook voor dingen waar we vroeger juist geld voor kregen (ik kreeg vroeger rente op mijn betaalrekening van de giro).
    We zijn in zeker opzicht wel verwend, maar we betalen daar zeker de prijs voor. We betalen steeds meer en krijgen daar soms extra dingen voor waar we niet om gevraagd hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En daarom mogen we iets terug verwachten!

    BeantwoordenVerwijderen