Zoeken in deze blog

woensdag 27 februari 2019

Handig!

18-06-2014

Deze keer eens een heel ander verhaal... over een blunder die niet ik zelf beging.
Een jongen.... laten we hem Nick noemen, besloot ook eens een camping te bezoeken, hoewel het kamperen hem duidelijk niet in het bloed zat, maar ja, er waren meer bekenden op die camping en hij mocht bij iemand in de voortent slapen, dus.... leuk!
Zoals wel vaker gebeurt als het gezellig is en het nodige drinken naar binnen gegoten wordt kwam het moment dat hij de toiletten met een bezoek moest vereren. Dat bleek niet moeilijk te vinden te zijn, maar toen hij terug kwam was zijn gezicht één groot vraagteken en hij vroeg aan iemand hoe dat ging met chemische toiletten, hij vond het nogal rare dingen..... de ander vond er niks raars aan en na enig heen en weer gepraat bleek wat er aan de hand was:
Onze Nick liep vrolijk richting toiletgebouw en kwam een deur tegen waarop stond: 'Chemische toiletten'. Ah, daar moest ie zijn.... even wachten, er was nog iemand binnen! Het duurde even, maar toen kwam er een man met een soort tank naar buiten.... 'vreemd' dacht Nick, wie neemt dat nou mee de wc in? Nick ging vervolgens naar binnen en keek zijn ogen uit.... wat een rare wc! Gelukkig kon hij het staand redden, want hij had geen idee hoe hij dat zittend moest doen op deze wc.... en moest hij nog ergens doortrekken? Raar hoor, zo'n eigenaardige wc had hij nog nooit gezien, maar goed, hij was van zijn last af en opgelucht stapte hij naar buiten. Daar stond al een volgende te wachten, ook met een soort tank en Nick werd (uiteraard zonder tank) wat raar aangekeken.

Nou Nick, ik zou de volgende keer maar eens de gewone toiletten proberen en niet de plek waar de inhoud van de chemische toiletten kunnen worden gedeponeerd! En nee, bij die stortplaats hebben ze geen wc-bril om op te zitten!

Leuk hè....kamperen!!!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten