Zoeken in deze blog

donderdag 28 februari 2019

Zoel de hypercorrecties

06-09-2017

Nog slaperig drink ik mijn kopje kofje, aan mijn voeten doet mijn pupje een tukje. Ik kijk naar het kleine aquarium waar alleen maar gupjes in zwemmen. Ik denk aan mijn treinrit van gisteren, ik raakte in gesprek met een beeldhouder, hij vertelde dat het niet meeviel om een knappe prijs voor zijn beelden te krijgen.... nou ja, dat is verder mijn pakje-aan niet. Het was een gezellige dagje geworden, even winkelen, ik bezocht musea's en ging af en toe even zitten om wat te eten of te drinken, ik bezocht zo wel drie cafetaria. Het werd nog wel even spannend toen er een vechtpartij uitbrak terwijl ik een broodje zat te eten. Het ontstond nadat een onbehouden kerel schreeuwend binnenkwam en vervelend ging doen. Andere mensen grepen in en weldra was het een massale vechtpartij. 
Ik ben van plan om binnenkort eens naar de bioschoop te gaan, er draait een film over een turner die erg goed is op de brug met ongelijke liggers, het schijnt een erg goede film te zijn. Zelf ben ik niet zo'n gymnast, geef mijn porsje maar aan Fikje.  
Vorige week was ik jarig, mijn kaarten hangen nog aan de deur, gezellig! Lief dat zoveel mensen eraan gedacht hebben, al zitten er wel wat oudbollige kaarten bij, maar dat vind ik niet erg, het gaat om het gebaar. 
Ik heb nog niet veel zin om aan de slag te gaan, ik ga maar even tv kijken, het journaal. Hm, ik zie daar een burgermeester van één of andere grote plaats, wat een burgerlijke man!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten